Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MIKSI jotkut suositukset ovat tärkeämpiä kuin toiset?

Vierailija

En ymmärrä. Miksi niin moni tarkkailee koko raskausajan syömisiään, mutta ei imetä? Toiset suositukset niin paljon tärkeämpiä? Että " imetyssuositus on vaan suositus.. ajatelkaa maalaisjärjellä" . D-vitamiinista puhuttaessa taas " ei niitä suosituksia turhaan anneta!" . Yrittäkää päättää!Kommentit (2)

Vierailija

d-vitamiinitipat - vaikka olis allergiaa ja jotuisi etsimään sopivaa valmistettakin - on aika paljon helpompia kuin imetys, jos siinä on ongelmia.

Vierailija

ehkä siksi että esim. D-vitamiinisuositukseen on vaikea keksiä vaihtoehtoja, imetyksessä on puolestaan niin paljon erilaisia juttuja, jotka vaikuttavat asiaan. Ruokaahan lapsi saa joka tapauksessa oli se sitten rintamaitoa tai korviketta.On ihan viisasta olla raskausaikana syömättä tiettyjä elintarvikkeita, joissa on sairausvaara. Sen sijaan yksi maksamakkaravoileipä kerran raskausaikana ei todellakaan aiheuta a-vitamiinin yliannostusta.Suositus tarkoittaa sitä, että ei ole pakko, mutta kannattaa harkita tekevänsä kuten suositellaan. Suositus jättää harkinna varaa, siksi jokainen voi omalla kohdallaan miettiä, mitä suosituksia noudattaa ja mitä soveltaa.

Uusimmat

Suosituimmat