Nyt neuvoja kehiin! Kysy asuntokaupoista!

Vierailija

Apua! Ollaan löydetty unelmien talo. Teimme torstaina ostotarjouksen ja nyt on enää yksi " vastustaja" tämän talon ostossa. Toinen ostaja jättää tarjouksen huomen aamulla. Myyjä soitti meille tänään ja sanoi että toinen ostaja on todella kiinnostunut ja saattaa ylittää meidän antaman tarjouksen joten jos haluamme talon niin tarjousta on ehkä korotettava. Me tarjosimme sen summan mitä myyjä talosta halusi. Miten on, kannattaako tehdä vielä pari tonnia suurempi tarjous vai pysyä entisessä ja sitten ehkä menettää talo toiselle ostajalle? Talo on todellakin sitä mitä ollaan etsitty eikä hinta ole paha. Tuntuu vaan että yrittääkö myyjä saada vain meiltä enemmän.. Mutta toisaalta ei haluaisi menettää tätä taloa. Ollaan etsitty vastaavaa jo yli vuosi. Mutta kuinka moni tarjoaa juuri pyydetyn hinnan tai jopa enemmän? Mitä mieltä olette?

Kommentit (15)

Vierailija

että myyjä on päätänyt huomenna tehdä kaupat sen kanssa jolla on suurin tarjous. Me kuitenkin tarjottiin jo se summa mitä hän talosta pyysi. Jos toinen ostaja tarjoaa kympinkin enemmän niin talo menee meiltä ohi. Ja minä niin kovasti haluaisin sen!

Vierailija

sitä minäkin mietin. Mut myyjä ei tiedä vielä toista tarjousta eikä hän ole kertonut (ilmeisesti) meidän jättämää tarjousta. Hitsi että tulee olemaan taas uneton yö..

Vierailija

luuletko tosiaan, että asunnonomistaja haluaisi tehdä niin kiirreellä kaupat, ettei joutaisi kilpailuttamaan tarjouksia. Olen varsin hyvin perillä eri myyntikikoista, joita myyjät käyttävät, liittyen juuri talo- keittiö- ym. -kauppoihin. Tiedän, et heillä jokaisella on omat " vedätyskikat " ja " kampanjat " , joita he käyttävät saadakseen ostajat tekemään korkeampia tarjouksia ja nopeita kauppoja.

Anna tarjouksesi olla, äläkä vielä nosta sitä. Jos talo todellakin menee, niin voin itse rakentaa sinulle samanlaisen. :) Mene nyt nukkumaan!

Vierailija

Ja kiinteistövälittäjäthän eivät yleensä myöskään sorru tuollaiseen huutokauppaan. Viimeksi ostaessani asuntoa tein mielestäni hyvän tarjouksen ja tarjous voimassa tasan 12 tuntia. Myyjä myy tai sitten tarjous raukeaa ja me voidaan harkita asiaa uusiksi tai jopa vaihtaa kohdetta.

Vierailija

tietenkään kannata korottaa ennenkuin muutkin ovat tehneet tarjouksensa. Tokihan sinulla on myöhemmin mahdollisuus korottaa omaa tarjousta, jos se ei riitä. Kyllä ne myyjät tulee sitten kyselemään et korotatko, jos toisella on parempi tarjous.

Vierailija

Joo, tuo aikarajoitus on tosiaan hyvä. Lisäksi kannattaa iskeä pöytään yleensä käsiraha, jolloin ei käsittääkseni ainakaan kunnon ihmiset ota useita tarjouksia vastaan kerrallaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat