Kuinka usein pesette lasten hiukset shamppoolla ja minkä ikäisiä lapsia?

Vierailija

Milloin aloititte shamppoolla pesun?

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Ja käytän kampaamon (esim Wella) hienoille hiuksille tarkoitettuja aineita, en kaupan muumeja jotka latistavat ja takkuunnutavat tukat.4 ja 7 v nyt, kerta vkossa vesihuuhtelu, kerta vkossa shampoo.

Vierailija


n. kerran viikossa, tarvittaessa useammin (tyyliin kuopus kaataa puuron päähänsä...). Muuten ihan vaan vedellä. Pojilla ikää 3v ja 1,5v. En kyllä enää muista, milloin alettiin shampoolla pestä, n. 1v???

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ja pojan tukka on ihan suora, toisin kuin isällään. en teidä kihartuuko tukka myöhemmin, mutta ihan silkinkiiltävät ja suorat ovat poitsun hiukset nyt.

Vierailija

pari kertaa viikossa shampoolla pesen, lapsille tarkoitetuilla kampaamotuotteilla aina. vesipesu aina kun ovat suihksusa, minusta vesipesu ei ole niinkäään pesemistä, enemmänkin hiusten kastelua.

Vierailija

Rasvoittuminen alkaa lähempänä murrosikää, kun talirauhasten toiminta kiihtyy.Meillä pestään 3-vuotiaan pojan todella paksu ja tuuhea tukka pelkällä vedellä, likaiselta hiukset eivät näytä oikeastaan koskaan, mutta pakko välillä huuhdella teoreettinen hiki ja lika pois. Sitten taas meillä 7 kk:n ikäisen tytön tukka on pakko pestä shampoolla, kun hänelläkin hiuksia on jo rutkasti, ja ne ovat jatkuvasti ruuassa / pulautuksessa / aikuisten halijoiden ja silittelijöiden rasvoittamat.Vierailija

Muuten pesen vain siis vedellä, ellei tietenkin ole jotain sormiväriä, ruokaa tms. hiuksissa. Alta parivuotiaana en pessyt oikeastaan koskaan shampoolla.

Vierailija
Ennen 3v. vain vedellä huuhtelua. Vauvana öljyttiin Weledan calendula-öljyllä. Lasten hiuksia ei tarvitse pestä shampoolla ei ainakaan usein.

Vierailija


Pestään vain uimahallikäyntien jälkeen kloorivedet pois shampoolla, mutta muuten shampoota ei käytetä.Sitten kun hiukset joskus alkavat rasvoittua, pitää niitä tietenkin vaahdottaa useammin.

Vierailija

ja sitten vesipesu muulloin. Paksu pitkä tukka, en halua " totuttaakaan" ainakaan vielä jatkuvaan shampoopesuun. Tämä siis 8-vuotiaalle.

Vierailija

Kylpyveteen kyllä laitamme lasten Naturan- pesunestettä, mikä on tarkoitettu hiuksille ja koko vartalolle.

Hiuksia kyllä on, aika paljonkin ( tiheä, suora ), mutta ei ole vielä shampoota tarvinnut. Tuo pesuneste vedessä on riittänyt.

Minusta on hassua, että pojallamme on suora tukka, vaikka isällään ihan kihara ( hän on afrikkalainen )!:D

Onko muilla näin, vai onko kihartunut sitten myöhemmin?

Vierailija

hiukset hyvässä kunnossa, samoin päänahka. Tätin luona kun ovat yökylässä niin täti heiltä pesee shamppoolla ja aina sen jälkeen lapset ihan rupisia. Täti väittää, että johtuu atopiasta :-/

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat