Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi itku, kun ollaan niin poikki.

Vierailija

Miehellä vuorotyö ja nykyisin on illat ihan poikki. Töistä tullessa suurinpiirtein lyhistyy sohvalle ja nukahtaa heti. Lapsille huutaa ja tiuskii sohvalta television katselun lomasta.

Itse olen päivät lasten kanssa (4v ja 2v) ja en vaan jaksa sitä tauotonta " äiti, äiti" -touhua. Tuon ikäiset eivät ilmeisesti leiki veilä keskenään, kun joka hommassa pitää olla äiti mukana, muuten tulee tappelu. Aamulla lalitetaan aamupala kolmestaan, syödään, puetaan ulkoillaan, laitetaan lounas, katetaan pöytä, syödään, raivataan pöytä, luetaan kirjoja, pelataan pelejä tai kasataan palapelejä, leikitään nukeilla lääkäriä, isomman kanssa barbeilla, jne. Tiedättehän te tämän.

Illalla mies tulee töistä ja rojahtaa sohvalle ja siitä näkee, ettei se tosiaan jaksa. Joten vien lapset ulkoilemaan. Kun tullaan sisälle laitetaan ruokaa, pestään pyykkiä tms. Illalla mennään nukkumaan: minä keskellä, lapset molemmilla sivuilla. Yöllä herään hetkeksi lukemaan päivän lehtiä ja jaarittelemaan tänne palstalle.

Mies on ihan kuin perheen ulkopuolinen. Lapset eivät edes halua olla sen kanssa, koska se on aina kiukkuinen. Virittelinkeskustelua, että jos hakeutuisin jo työelämään ja hakisin lapsille tarhapaikan. Mies ihan kauhistui, että hän ei ainakaan ala lapsia tarhaan kuskaamaan. Että ihan miten itse haluan tehdä, kun vain hänen ei tartte kuljettaa ketään.

Olen yrittänyt järjestää viikonloppuisin miehelle vapaata, että saisi levätä, mutta yleensä vain vetää kaatokännit ja on sitten vielä enemmän väsynyt kun arki koittaa.

Meillä ei olikein ole mitään paikkaa minne voitais noin vain mennä, joten missään lomakylissä en monena viikonloppuna voi olla. Miehen vanhemmat ovat kuolleet ja omani ovat kiinnostuneet kaikesta muusta paitsi lapsenlapsista.

Välillä (ainakin näin yöllä tuntuu siltä), ei vain enää jaksaisi pyörittää tätä hommaa yksin. Mies ahdistuu aina vain enemmän jos otan asian puheeksi ja tosiaan uskon, että hänelle olisi parasta ihan kunnon lepo. Kuinka te muut saatte uskoa ja jaksamista seuraavaan päivään?

Kommentit (8)

Vierailija

Potkut perseelle stna mulkero. Naiset painaa niskalimassa ja ukkoja vähän väsyttääkö ei stna.. lähtis ulkoruokintaan tuollainen.

Vierailija

Kilpirauhassairaudet, diabetes, masennus ym. Terkkariin lääkärin aika miehellesi, ei ole normaalia enää. Nimim. kokemusta itsellä.

Vierailija

Mielestäni miehesi olisi aika ottaa lopputili, jos työ vie kaiken ilon elämästä. Voisi elämä alkaa maistua paremmalta, kun viettäisi muutaman kuukauden työttömänä. Rahaa ei tosin varmastikaan teillä olisi pahemmin, mutta tekeekö työstä saatu raha nytkään teitä onnellisiksi.Meillä on nyt ollut viime kuukaudet sellainen tilanne, että mies on täysin tympääntynyt raskaaseen ja todella huonpalkkaiseen työhön. Asiasta ollaan keskusteltu usein ja olemme jo yhdessä sopineet, että kun työsopimus menee umpeen niin mies ei enää töitä jatka siinä paikassa, vaikka töitä tarjottaisiin. Hyvinvointi ja terveys menee meillä rahan edelle!

Vierailija

Ensimmäiseksi suosittelisin minäkin miehelle käyntiä työterveydessä, kuulostaa tosiaan siltä, että hän on todella uupunut. Sairasloma olisi ehkä paikallaan.Toiseksi - onko teillä miehesi kanssa yhtään kahdenkeskistä aikaa? Vietättekö koskaan iltaa, viikonloppua tms. ihan vain kahdestaan? Nyt hankitte lapsille hoitajan vaikka arki-illaksi, tai viette lapset kummitädin tms. hoitoon viikonlopuksi. Teette jotain ihan vain kahdestaan, jotta löydätte taas toisenne ja sen, miksi olette alunperin yhteen päätyneet.Kolmanneksi. Kunhan mies vähän tuosta tokenee, teette jotain kivaa KOKO PERHE. Täytyyhän miehenkin jollain tavalla nauttia lastensa kanssa olosta, ja lapsille olisi todella tärkeää kokea, että isäkin heistä välittää.Tsemppiä. :)

Vierailija

Musta kuulostaa enemmän siltä, että sairasloma olis paikallaan. Eli miehes olis työuupunut. Uupumuksesta pitää parantua, eikä parantuminen tapahdu naps vain työpaikkaa vaihtamalla. Työterveyshuoltoon vain!

Uusimmat

Suosituimmat