Miten saan tämän pelon pois?

Vierailija

Lähes aina, kun joku lapsista on kipeä/kuumeessa, pelkään, ettei kyse olekaan mistää tavallisesta flunssasta, vaan pelkään esim aivokalvontulehdusta tai leukemiaa :( Sitten alan jo miettiä kaikkea tulevaa ko. tautien parissa... Hirveetä!!



Miten tuollaisesta pelosta voi ' tulla järkiinsä' ? Eräs läheinen on kuollut aivokalvontulehdukseen ja jotenkin se kummittelee taustalla.

Kommentit (7)

Vierailija

Pelot alkoivat ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen, seitsemän vuotta sitten, eikä pelot helpota. Kai sitä on vain niin huolissaan ja rakastaa lapsiaan että pelkää heidän puolestaan ja haluaa vain heidän parastaan. Peloille ei saa antaa valtaa, täytyy vaan ajatella että jos vaikka joku sairaus tulisikin, lääketiede on niin kehittynyt että lapsi voidaan parantaa.. Tuskin näitä pelkoja koskaan kokonaan pois saa.

Vierailija

Ylenmääräinen sairauksien pelko on yksi tapa, millä ahdistus oireilee.

Ben Malisen kirjassa häpeän monet kasvot oli tästä enemmänkin.

Lapsen syntymä on aina stressitekijä, olkoon kuinka toivottu ja haluttu asia tahansa, mikä usein laukaisee ahdistuksia ja pelkoja.

Vierailija

Jokainen flunssa on kauhistus. Valvon pikkuisteni vierellä yöt kun ovat kipeitä. Tarkkailen hengitystä. Sehän voi lopahtaa, salpautua ties mitä. Ensimmäisen lapseni kohdalla en muista tätä ylihuolehtimista olleen ensimmäisinä vuosina. Painajainen on tullut myöhemmin kun nuoremmat lapset ovat sairastelleet enemmän ja kroonisempia.

Vierailija

Jos pelot ovat lieviä, kyse taitaa olla vain normaalista äiti-ihmisen huolenpidosta:-). Mutta jos pelot tulevat epärealistisiin mittoihin, on se yleensä oire jostain.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat