Putkikorva vuotaa - kokemuksia????

Vierailija

Lapselle laitettiin putket 5kk sitten ja nyt limaa valuu ja antibiotti kuuri. Lähdettiin kuitenkinn viemään yksityiselle, kun pahenee koko ajan. Onko kokemuksia?

Kommentit (6)

Vierailija

Tosin lääkäri määrännee antibioottitippoja (silmätippoja), jotta putket pysyvät auki. Meillä ollut neljällä lapsella yhteensä kuudet putket, joten eräänkin kerran on putki vuotanut ;) Meillä korvatulehdukset eivät ole lakanneet kenelläkään, mutta liimakorvaan putket ovat auttaneet ja toki tulehdukset ovat harvenneet.

Vierailija

Olin päivällä terkkarissa ja siellä nuori lääkäri, joka sanoi, ettei ole ennen nähnyt moista korvaa (korva tulehtunut myös ulkopuolelta ja pahannäköinen)Tehtiin bakteeriviljely, mutta ei saatu tulosta. Mä panikoin ja tilasin nyt ajan korvalääkärille (yksityiselle)

Vierailija

niin ehkä ei ole liioittelua käyttää korvalääkärillä. Tarkoitukseni ei ollut mitenkään väheksyä lapsen vaivaa... t. 2 (se korvakierrelasten äiti...)

Vierailija

Korvan nahka ohimolta turvonnut ja punainen ja joku ihme ihottuma leivää korvanjuuresta kohti poskia. Ja lääkäri sanoi, että korva niin täynnä eritettä, ettei putkea saa nähtyä

Vierailija

korvakäytävän tulehdus on inha juttu. Meilläkin putkikorvat tulehtuu ihan entiseen malliin, noin 1 tulehdus kuukaudessa. Ainoa hyöty on se, että kipuja on vähemmän ja näkee heti, koska tarttee mennä lääkäriin. Aina putket ei vähennä tulehduksia. Mutta meillekin sanottiin, että jos nää tulehdukset ei ala loppua, niin tehdään lähete uudestaan korvapolille. Että ihan hyvin teitte.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat