Laminaatista, naarmuuntuuko helposti?

Vierailija

Kommentit (14)

Vierailija

Sitten on mukava! Meillä on lattia kovassa käytössä (lapset leikkivät päivittäin autoilla yms), ja naarmuja on tullut, mutta ei sellaisia isoja vaan suorassa auringonvalossa näkyviä pieniä naarmuja. Laminaatti on niin kovaa, että jos joku tavara tippuu lattialle, niin siitä ei jää minkäänlaista koloa tai jälkeä toisin kuin parkettiin tai puulattiaan.

Vierailija

naarmuunnu jos laittaa huonekalujen alle semmoiset " huovan palaset" . Se on ikävää esim. keittiössä jos tuolin jalan alle on mennyt hiekkaa ja se sit naarmuttaa... Ja oikeanlaiset siivous välineet niin hyvänä pysyy

Vierailija

Olisihan sitä nyt laadukkaampaakin matskua autotallin lattiaan, käykää tutustumassa Parketti Romanofilla uusiin parkettivaihtoehtoihin jos ette rautakaupoista löydä mieleistänne!

Vierailija

Muuten ei kyllä naarmuja huomaa. Ja tuosta likaantumisesta, niin olen välillä ihan helisemässä sen kanssa. Tosi helposti näkyy lika tummassa laminaatissa. Aamulla kun peset, niin illalla on jo ruokapöydän ympärys aivan kamalan näköinen. Johtunee tummasta väristä ja mattapinnasta. Olen kuullut tutuilta ihan samaa, joilla samansävyinen lattia.

Vierailija

aika tumma lattia nimittäin.Milläs muuten pesette laminaattilattioita, että pysyy hyvännäköisenä? Suositelkaas jotain hyvää pesuainetta.Vierailija

Meillä on laadukas laminaattilattia, jota on sentään vähän monenlaisella härvelillä naarmuteltu lasten ja heidän kavereidensa toimesta, ja ollaan me aikuisetkin vähän huolimattomasti raahattu huonekaluja yms lattiaa pitkin. Mitään jälkiä ei ole näkyvissä.Laminaatin ainoana miinuksena mainitsisin minäkin tuon viileyden, me kun ei tätä asuntoa rakennutettu niin ei oltu myöskään lämmitysmuodosta päättämässä, lattialämmitys olisi kyllä talvella aiheellinen.

Vierailija

Laminaatin miinuksia on tosin viileys. Huomasin nyt pakkasilla selvän eron parkettiin verrattuna. Mutta kyllä meillä on parketti naarmuisempaa.

Vierailija

Ei naarmunnu helposti varsinkin kun eteisessä on kovempaa kulutusta kestävä. Lapsiperheen jäljiltä ei huomaa vielä neljän vuoden jälkeen mitään kulumista yhtä kunnon kolhua lukuunottamatta. (Sekin tuli muutossa.) Ja vaaleassa ei likakaan näy mitenkään herkästi.

Vierailija

Minä en ole huomannut, että lika näkyisi sen paremmin kuin parketillakaan. Tottakai joku sienisalaattikuviollinen muovimatto piilottaa lian paremmin kuin laminaatti, mutta onko se nyt sen arvoista. : ) Meillä siis tammilaminaatti.Pesu on onnistunut loistavasti ihan marketeista saatavilla laminaattipesuaineilla. Muita tököttejä laminaattilattiaan ei saisikaan laittaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat