Korvatulehduksesta kysymys:

Vierailija

Onko korva valunut kun on ollut tulehtunut? Vauvalla melkein 40 kuumetta, nuha mennyt pois, korvat tarkastettu muutama päivä sitten. Silloin ok. Nyt toinen korva erittää nestettä joka jää koppuraiseksi karstaksi, ei ole märkäistä tai keltaista, ennemminkin sellaista kudosnesteen kaltaista. Yöt olleet jo pitkään levottomia. Mietin vain että seurailenko vai varaanko aikaa lääkärille. Se kuuluisa 2/3 paranee itsestään kipulääkkeellä juttu antaa uskoa hoitaa vain oireenmukaisesti, mutta noin kova kuume? Enää ei pää toimi kun olen valvonut koko yön :/

Kokemuksia?

Kommentit (5)

Vierailija

että on omilla lapsillaan seurannut miten täysin terveen näköinen korva voi muuttua tulehtuneeksi muutaman tunnin päästä. Muistaa aina mainita, että vaikka korva olisi yhtenä päivänä todettu terveeksi, ei ole häpeä tuoda seuraavana takaisin lääkäriin.

Vierailija


Mieluummin vaikka turhaan kuin että tulehdus jyllää. Korvatulehdus voi tosiaan kehittyä nopeastikin. Ja sitten jaksaa itsekin taas paremmin valvoa, kun tietää, onko korvat kunnossa ts. ei tartte spekuloida niitä vaan voi suoraan syyttää vaikka hampaita ;)Kokemusta on; kahdella pikkumiehellä takana runsasti korvatulehduksia ja yhdet putket, valitettavasti ei olla koskaan turhaan lääkärissä käyty...

Vierailija

Korvatulehdus voi kehittyä " näkyväksi" jo muutamassa tunnissa. Oireilla voi jo aiemmin vaikka korva vielä näyttäisikin ihan hyvältä. Yleensä lääkärit kysyvät kuinka vauva syö ja nukkuu. Jos näissä ongelmia niin laittavat kuurille.

Vierailija

lekuriin, että saatte antibiootit HETI ja niin vahva särkylääkitys päälle kuin mahdollista, kivut ovat nimittäin aivan yhtä helvettiä!!! Nimim: kaksi sectiota takana ja niiden kivut ei ole samaa luokkaa kuin puhjennut tärykalvo.Ja MUISTAKAA käydä jälkitarkastuksessa 4-6 viikkoa kuurin aloituksesta, on tärkeää nähdä, että korva on parantunut, tossa on nimittäin aina mahdollisuus kuulon alenemaan, ja puhumaan opettelevalla se ei ole mikään hyvä juttu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat