Sukunimen valinta avioon mentäessä :)

Vierailija

Tutun tuttuni on menossa keväällä naimisiin ja nyt hän pohtii sitten eri sukunimivaihtoehtoja. Olin lentää perseelleni kun kuulin minkä valinnan tämä tuleva rouva on tehnyt... Voi sitä sukunimihirviötä.En nyt käytä heidän oikeita sukunimiä, jotta miuna ei tunnisteta... Eli rouvalla on ensinnäkin kaksiosainen etunimi Hanna-Riikka jota hän käyttää kokonaisuudessaan, sukunimi on tyyliä Yli-Anttila, no ei se mitään mutta miehenkin sukunimi on kaksiosainen jo valmiiksi eli se on Metsä-Eerola. Rouva ei halua luopua omasta nimestään joten hänestä tulee Hanna-Riikka Yli-Anttila-Metsä-Eerola, voisiko enää kamalampaa nimiyhdistelmää olla?!! Toivottavasti hän ei joudu täyttelemään usein virallisia kaavakkeita :)

Kommentit (4)

Vierailija

Ehkä pitkäniminen rouva on nykyaikainen - nythän joka puolella yleistyvät ne näpyteltävät kortttimaksukoneet. :)Vierailija:

Lainaus:


Kortilla maksaessa saa myös vähän kuittiin raaputella nimeä! :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Entäs mahd. lapset?
eli heidän on kastettu isän sukunimelle, tämä nimihirviö tuleekin juuri sen takia että rouva haluaa olla yhtä perhettä (=" sama sukunimi" ) luopumatta omasta nimestä...ap

Vierailija

Eipä tuottanut tuskaa tehdä päätös pysyä omalla nimellä, en oo kyllä kummenen vuoden aikana tuntenut itseäni miksikään perheen ulkojäseneksi, no eri nimen takia ainakaan :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat