Onko meidän siistijä hidas vai??? Asunto on 115 neliöä ja siivoukseen menee 4h!

Vierailija

Tosin käy vain kerran kuussa, mutta tekee ihan perussiiivouksen. Kotimme on kahdessa kerroksessa ja selkeän siisti, siis helppo siivota, ei liikaa kamaa ympäriinsä.

Kommentoikaa pliis.

Kommentit (15)

Vierailija

ja hyvin hyvin selkeä moderni sisustus. siivojalla menee 3 tuntia kerralla, käy kaksi kertaa kuussa. Siivoaa myös parvekkeen ja noin joka kolmas kerta neliöihin kuulumattoman (vinttiin laajennetun) kodinhoitohuoneen. Se on yleensä niin täynnä pyykkiä ja muuta ettei useammin kannata...

Vierailija

ja aikaa menee n. 5 tuntia n. 230 neliön siivoukseen. Tekee perussiivouksen (pesee myös jääkaapin ja vaihtaa vuodevaatteet), ja jälki on ollut hyvää.

Vierailija

3 tuntia, todella puhdasta, 10 eur tunti. ikkunat pesen itse pari kertaa vuodessa :) lisäksi au-pairin kanssa pidetään normaalia järjestystä yllä. siivooja käy 3 kertaa kuussa.

Vierailija

mutta eikö kysymys kuulu: oletko tyytyväinen siivousjälkeen? Jos olet, sitten se 4h/kerta on ihan OK, vai mitä? Meillä siivoojalla menee sama aika n. 200m2 kolmessa tasossa, mutta jälki on sen mukaistakin, eli paremminkin voisi siivota. Kyllä mä sanoisin, että itellä menis toi 4h noihin neliöihin, niin miksi ei sitten sillä siivoojallakin?

Vierailija

Sillä menee yleensä n. 3h. Ennen joulua teki suur siivouksen. Pesi puukaihtimet,väliovet kaikki kaapistojen pinnat yms ylimääräistä ,sillon sillä meni 5h.

Vierailija

Meillä talo 150 neliötä. Siivoojaa tuulettaa ja vaihtaa petivaatteet, pesee ikkunat, tuulettaa matot, imuroi, pyyhki pinnat, pesee kaksi kylppäriä, usein olohuone+käytävä+keittö pestään ihan juuriharjan kanssa. Lakaisee pihan sekä jalkakäytävän talon ulkopuolelta.

Käy kerran viikossa.

Itse pesen kylppärit joka päivä. Teen pika imuroinnin ja pyyhin pölyt sekä vähintään joka toinen päivä momppaan mattojen välistä. Keittiön lattian pesen päivittäin kaksikin kertaa. Meillä ei loju tavaroita missään lattioilla tms mitkä hidastaisi siivoamista. Avaraa tilaa on paljon.Siivoojalla menee työhön koko päivä. klo.9-16. Maksaa 10e/krt!!Vierailija

tuon kokoiseen meni taatusti 3 tuntia kerran viikossa, ja kovin perusteellista jälkeä ei voinut alkaa tehdä. Jos teillä käy vain kerran kuussa, ei pelkkä imurointi ja pölyjen pyyhintä riitä! Todennäköisesti teillä on aika kökköistä vessassa, altaissa, hellalla, kylppärissä, mustia sormenjälkiä huoneiden/kaappien ovissa, seinissä, listoissa, kaikissa katkaisijoissa, peileissä ja lasiovissa ja ikkunoissa....Olettaen tietysti että teillä kaikki pöydät, lattiat, eteinen ym. ovat vapaat rojusta ja tiskeistä, ja pyykkiä ei tarvitse käsitellä. Matot tietysti ulos.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat