Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ruokaa tänään? Itse kyllästynyt kaikkeen, jotain hyvää perunasipuli sekoituksesta?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Pari euroa maksaa semmonenn " islannin kalapata" aines, saa ihan huippuhyvää kalakeittoa kun paistaa joukkoon lohisuikaleita ja lorauttaa vähän kermaa.. (ja vettä tietty)Ostin kerran, ja meillä lapsetkin tykkää siitä niin paljon että pari pussillista menee kerralla :) Hyvää, halpaa, tosi helppoa ja nopeaa :)) Suosittelen.

Vierailija

laitat perunasipulisekoitusta ja marinoituja kirjolohisuikaleita uuni- vuokaan, sekoita ruokakermaan suolaa, vähän mustapippuria ja timjamia, kaada seos perunoiden päälle, 200 asteiseen uuniin noin tunniksi. Päälle voi ripotella vähän juustoraastetta.

Vierailija

on aina lihaa/kalaa, kermaa ja mausteita. Eli kirjolohen paloja, suolaa ja pippuria sopivasti ja loput improvisoimalla. Kinkulla (erityisesti palvatulla) tulee myös hyvää.Tuollainen espanjalaistyylinen perunatortilla on herkulllista.

Vierailija

450g broiskunsuikaleita marinoituina, paistaLevitä vuokaan 500 g peruna-sipulisekoitusta, siihen broiskunsuikaleet, vähän mausteita mauan mukaan esim sitruunapippuria tai mustapippuria, suolaa tms.

Päälle toinen 500 g peruna-sipulisekoitusta. Sekoita, 4 dl ruokakermaa tms päälle, 1 tunti 200 astetta.Voit laittaa joukkoon 150 g juustoraastetta tai auramurua,lisää ennen toista peruna-sipulisekoitusta, jotta sekoittuu joukkoon.

Vierailija

muuta ilman timjamia ja juustoraastetta. Siis älyttömän helppo. Ne perunasipulisuikaleet ja marinoidut kirjolohisuikaleet vaan sekaisin ja kermaa päälle ja uuniin. Pussissakin on ohje muistaakseni.

Uusimmat

Suosituimmat