Neuvoja aijaa comin käyttäjiltä

Vierailija

Eli ihan ensimmäistä kertaa lataan sinne kuvia...miten toimia sitte että saan kuvat huutonetissä esille...siis lähinnä minkä niistä kopioin niistä teksteistä sen jälkeen kun olen kuvan sinne ladannu.

ääh..vaiketa selittääkään ku ihan täysin uuno tuossa asiassa...toivottavasti joku jaksaisi neuvoa näin urpoa tapausta =)

Kommentit (3)

Vierailija

Olet siis selvillä siitä mitä teet siihen asti kun olet kuvan ladannut aijaa:lle?

Sitten se tarjoaa niitä eri vaihtoehtojas, millaisena kuvan haluat.

PIDÄ KOKO AJAN AUKI HUUTONET SIVU!! Parhaimman tuloksen saat kun lisäät kuvat erikseen , ei siis tekstin joukkoon, vaan " täydennä kohteen tietoja" -osioon.ja takaisin asiaan. Kannattaa siis ladata se ylin vaihtoehto, jota aijaa tarjoaa. se on näkyy pienenä kuvana ja katselija saa itse päättää suurentaako kuvan.Osaatko leikata ja liittää?

Helpoimmin se käy näin:

vedät siniseksi hiirella sen ylimmän aijaan tarjoaman tekstin. (Olisko ollut HTML..) ja sitten painat samanaikaisesti Ctrl-näppäintä ja c-näppäintä.

Menet takaisin huutonetin sivulle (tästä syystä pidä se auki koko ajan) ja siihen kohtaan mihin kuvan haluat (suosittelen " täydennä kohteen tietoja" -kohtaa) ja painat samanaikaisesti Ctrl-näppäintä ja v-näppäintä.

Aluksi se näkyy vain tekstinä, mutta kun olet hyväksynyt lisäyksen niin sinun kohteessasi on lisäkuva.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat