Jos siistiä saa 25e/h, niin millaiset kk ansiot siitä tulee?

Vierailija

Siis noin keskimäärin kun on otettu verot ja eläke + muut kermat päältä. Viitaten tuohon aikaisempaan kirjoitukseen. Olen hoitsu ja ajattelin vaihtaa alaa. Siivous voisi olla kivaa.

Kommentit (8)

Vierailija

Tosin siitähän yrittäjä maksaa YEL:n, omat sairaspäiväpaikkauksensa, lomansa, autonsa, välineet, vakuutukset ja vielä verot päälle.

Vierailija

voi ottaa tuon 25¿ tunnilta, siivooja sitä rahaa ei tietenkään näe. Siivoojalle firma maksaa normipalkan joka on jotain 7 eurosta ylöspäin, tämä siis bruttona. Siivooja on normaali palkansaaja joka maksaa palkastaan verot ja kaikki muutkin kulut niinkuin me jokainen palkansaja maksamme omastamme.Siivousfirma voi laskuttaa niin paljon kuin omatunto antaa myöten ja joku hullu maksaa mutta se siivoja joka sen työn suorittaa saa vain sen työehtosopimuksen määräämän minimipalkan ja joskus jopa allekin sen.

Vierailija

onko tuo 25¿/h siis puhtaana käteen? Onhan se aika hyvä tuntipalkka vaikka siitä ne puolet sosiaalimenoja vähentäis? Pitäisköhän vaihtaa alaa?

Vierailija

loput menee siivousfirmalle, joka kyllä maksaa erinäisiä kuluja, mutta elättää myös omistajansa, maksaa omistajan asunnon ja liisatun auton. (Tiedän, koska se omistaja on meillä vuokralla)

Vierailija

Siistijän palkka on jotain 7,23 tunnilta. Ikälisiä tulee sitten ehkä n 17 centtiä / kaksi vuotta. Tästä jättisummasta sitten verot, työttömyysvakuutukset, lellit ym ym.Että lämpimästi suosittelen kaikkia vaihtamaan siivousalalle. Maa nimeltä Suomi olisi pian konkurssissa koska niin suuren osan ihmisistä ostovoima tippuisi nollille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat