mitä pitäs tehdä kun rahat ei riitä laskuihin?! onko tyhmää ottaa luottoa ja yhdistää velat?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Pankista otettava " halpa" laina on varteenotettava vaihtoehto velkojen yhdistämiseksi, etenkin jos velkoja on useita ja korkeilla koroilla ja kuluilla.

Vierailija

Mieti mistä saa rahaa, no työtä tekemällä tietenkin!

Teet töitä, vaikka kahta nyt jonkun aikaa, elät nuukasti. Realisoit sen mistä jotain voisi saada.

Vierailija

Me tehtiin niin ja ostettiin vielä uusi autokin siinä samassa. Nyt ei tartte kiristellä ainakaan niin paljoa, tosin mä opiskelen niin ihan senkin takia on vähän tiukkaa tällähetkellä. Mut ton lainan ottaminen oli kyl yksi elämämme fiksuimpia päätöksiä, meil oli kaikenlaista luottokorttia ja osamaksua, nyt ei mitään. Elämä helpottu kummasti.

Vierailija

erillisinäkin erinä (harvemmin näin käy kuitenkaan), mutta ehdoton etu on, että juoksee vain yksi (edullinen) korko.Ja TUHOTKAA kaikki luotolliset kortit saman tien, jottei vaan tule ostettua mitään turhaa!!!

Vierailija

oli verovelkaa. Yritin ne sitten kerralla maksaa, en tajunnut että maksuerät olisi voinut sopia verottajan kanssa pidemmälle ajalle. Hajosi pesukone. Hajosi tv. Ei ollut rahaa ruokaan. Erehdyin ottamaan kaupasta luotollisen ruokatilin, tein osamaksuvelkaa, oli luottokorttia...siis ihan p....tä.Vuokra ja sähkö maksetaan aina ensin, niistä ei koskaan tingitä!Ihan ensin leikkaat kaikki kortit poikki, myös VISA. Sitten menet pankkiin ja sovit luotollisen tilin, jolla maksat kaikki osamaksut, lainat ym. pois. Leikkaat sen pankin luotollisen kortin poikki ja käytät pelkkää automaattikorttia. Pankki tekee tietty sopimuksen, että laskuttaa 10 % jäljellä olevan luoton määrästä. Sinä itse laitat joka kuukausi sinne velan maksuun rahaa lisäsumman, jotta koittaa se päivä, jolloin velka on maksettu. Eli jos luottoa on 3000 euroa, ja pankki veloittaa 200, lyhennyksesi on 100 euroa sen päälle. Pyrit siis 300 euron erään joka kuukausi. Sovi sellaiset erät, että ne on pienemmät kuin nykyiset menot, mutta ei liian pienet, silloin velka ei ikinä lyhene ja korko on rahaa sekin.Näin minä pääsin omista sotkuistani puolessatoista vuodessa. Enkä ole sen koommin verovelkojakaan saanut, kun opin että arvioin tuloni aina vuoden alussa ja puolivuosittain. Ja loppuvuonna. Mitään uutta en osta osamaksulla, säästän tai ostan käytetyn. Edes autovelkaa meillä ei tehdä.Vierailija

eikä varmaan enää tavoittane alkuperäistä kysyjää, mutta kun samassa tilanteessa olevia riittää, niin herätys!Lainaa?!?!? Velan maksuun lisää velkaa?!??!Mitäs se sana nimeltään "sosiaalitoimisto" tarkoittikaan? Josta hädänalainen sai ja saa edelleenkin ILMAISEKSI rahaa pyytämistä vastaan. Ja maksavat puolestasi laskutkin ja reseptilääkkeet yms. On tainnut unohtua koko sosiaalitoimisto-sana kaikilta rahaa-on-oltava-lisää-rahaa-rahan-valta-pika-vippi-aikakauden lapsilta ja aikuisiltakin...........Mutta jos hävettää mennä sinne käymään, "mitä ne olematonta statustaan esittelevät pellekaveritkin sanoisi?", niin ainahan sitä voi jatkaa elämistään laskujen vankina ja ahdistuneena. Ilmaista rahaa laskujen maksuun ei kukaan pakota pyytämään! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat