Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi on isä?

Vierailija

isäehdokas a sekstailtu kierron aikana säännöllisesti kp 18 asti. oviskipuja oli kp16.vaiisäehdokas b sekstailtu kerran kp 23, ei päästänyt sisään ja testi näytti plussaa kp 30/30 testi näytti siis ton kp kohdalla selkeää plussaa. tein kaks testi ja molemmissa todella tumat viivat.kp 26-28/30 oli hieman veristä vuotoa ja luulin kuukautisten alkaneen mutta loppu samantien.kiitos jos joku jaksaisi vastata.Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

" Hedelmöittyminen tapahtuu +/- muutama päivä oviksesta.

Voi olla kumpi vaan. Raskaaksi voi tulla vaikka juuri ennen kuukautisia, tai ihan heti sen jälkeen tehdystä aktista. Kuten sanottu, kumpi vaan on mahdollinen."* +/- muutama päivä oviksesta? Siis täh? Eihän se hedelmöittyminen voi tapahtua nyt ENNEN ovulaatiota... Ovulaatio tarkoittaa munasolun irtoamista munarakkulasta, tämän jälkeen on maksimissaan 24 h aikaa munasolun hedelmöittyä, ennen kuin m-solu kuolee. Eli jos ovulaatio on todella ollut kp 16, niin kp 23 hommailuista ei voi tulla raskaaksi.

Vierailija

oviksen ajankohdan perusteella voisi olla kumpi vaan. Onko jompikumpi herroista vakiokumppanisi, ja miten aiot kertoa uutisen? Tuli vaan mieleen, että jos voit, odota että lapsi syntyy niin tiedät lapsen veriryhmän. jos ssat etukäteen udeltua vaivihkaa kandidaattien veriryhmät, voit itsekin ehkä päätellä kumpaa pääset onnittelemaan isyydestä. Vakiokumppanin kanssa voi tietysti olla vähän hankalaa pihdata tietoa noin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Rutiinisti tutkitaan vastasyntyneen veriryhmä, jos äiti rh nega


erikoistapaus, ja silloin kyllä raskausaikana tutkitaan isäkin... ja jos isä on rhpos niin sitten tutkitaan vastasyntynyt ei silloin jos molemmat vanhemmat ovat rhnegaa

Vierailija

alkio kiinnittyy 4 pvää hedelmöitymisestä, ja kolmessa päivässä raskaushormonin eritys ei olisi ehtinyt lisääntyä niin, että hormoni olisi näkynyt vahvana plussana testissä? Eli hra a:ta veikkaan vahvasti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat