Muutkin törmänneet siihen että kolmas lapsi on vahinko?

Vierailija

Kyllä harmittaa, anoppi kysyi että oliko vahinko ja sen jälkeen yhdeltä sun toiselta saanut kommentia että ei olis kyllä uskonut että vielä yhden teette. Ja on todellakin tekemällä tehty... Masentaa.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

kolmas tulossa ja on ollut yllättyneitä ihmisiä. Just tuo, että en olis uskonu että vielä yhden teette. Ja oma isäni ihmetteli, että vielä sellaisen homman itsellemme otamme. Ei ole onnitteluja samaan tahtiin tullut kuin kahdesta ekasta. Ennemminkin niitä haittapuolia; miten mahdutte autoon, hotellihuoneeseen yms. yms. turhanpäiväistä.

Vierailija

kakkoset, jotka saaneet alkunsa ensimmäisen 10 kk aikana esikoisen syntymästä ovat olleet vahinkoja.

Monelle on käynyt niin, että jäädään odottamaan niitä ensimmäisiä menkkoja että voidaan hankia kierukka, mutta niitä ei sitten koskaan tullutkaan.

Vierailija

kolmas ja neljäs eivät olleet vahinkoja. Olimme puhuneet miehen kanssa että voisi tulla lisääkin mutta ajankohta oli auki. Kolmas sitten tuli 1,5v kakkosen jälkeen ja tämä neljäs kun muut ovat jo 8v, 6v ja 5v. Toki oma äitini sanoi "ette kai te enempää?" kun kuuli neljännestä niin tuntui se vähän tylyltä vaikka olimme jo päättänyt että jää meidän viimeiseksi kun odotus ei ole ollut niitä helpoimpia. Ja toki kommentit isommasta autosta ja talosta olivat tuttuja jo kolmannen odotuksen ajoilta.

Vierailija

Siis tässä armaassa Suomen maassa siis. Mukaan lasketaan kaikki vahingot, toivotut ja ei toivotut ja puolihuolimattomat jne. Eli ei tosiaan ihme jos kolmannesta kysytään oliko vahinko!

Vierailija

Mutta saman huomasin kolmannen odotuksesta kerrottaessa, kaikki eivät suoraan kehdanneet kysyä, mutta tätini ja serkkuni molemmat kysyivät. Olin hieman "loukkaantunut", mutta kuitenkin parempi että suoraan kysyivät kuin että olisivat selän takana alkaneet spekuloimaan. Eli pointsit suoruudesta ;).

Vierailija

sillä totuus nyt vain on se, että kaksi on standardi.Jos noin herkästi otat itseesi, niin kannattaisi olla avoimempi lapsisuunnitelmien kanssa, ettei lähipiirille tulisi niin yllätyksenä kolmas lapsi. Kyllä meillä ainakin kaikki tietävät, että kolmaskin lapsi saa joskus tulla, vaikka nyt ei vielä sitä yritetäkään.

Vierailija

Odotamme kolmatta lastamme syntyväksi marraskuun lopulla. Meillä on ennestään kaksi tekemällä tehtyä poikaa -siis hormonihoidoilla ja pitkän kaavan mukaan. Päätimme kuopuksen syntyessä, että tämä riittää, olemme niin onnellisia kun kaksi tervettä ihanaa lasta saimme!!!Mutta kuinkas ollakaan... Lopetin kuopuksen imetyksen viime joulukuussa ja menkat tuli heti. Eikä toisia tullutkaan. Ja siis ihan luomusti sai alkunsa tämä pikkuinen, täysin vastoin kaikkia odotuksia. Alkuun shokki oli valtava koska olimme asennoituneet kahteen lapseen ja olin jo aloittanut pikkuvauvan tarvikkeiden poismyynnin jne.Mutta tässä sitä mennään ja ollaan niin innoissaan, että oksat pois. Moni kysyi kyllä, että mites nyt noin, eikös meille pitänyt kaksi riittää... Ja me ollaan kyllä sanottu suoraan, että kyllä, kahteen oli tarkoitus jäädä mutta luonto päätti toisin.

Vierailija

toivomalla toivottu tähän perheeseen. Edelliset lapst ovat 6 ja 3 eli tasiasin väliajoin lapset tulevat.Mutta silti anoppi tokaisi ilouutisen kuultuaan "En olis kyllä uskonut että tekin vielä teette lapsia", appi tokaisi "Taisi olla teille itsellekin yllätys tämä lapsi!?" ja mun äiti tokaisi "vielä sä yli 3-kymppisenä rupeat tuohon" =(Että kiitos vaan hemmetisti näistä "onnitteluista"... Tämä lapsi on kyllä oikeasti yhtä suurella työllä tehty kuin edelliset eikä tosiaan ole mikään vahinko!

Vierailija

mutta ei huolta. Neljännen kohdalla ne jo tajus, että joku voi haluta enemmän, kuin kaksi. Ällöttävää kaavoihin kangistumista, kun muutkin niin minäkin. Ei kai tuosta kannata masentua olisit ennemmin ylpeä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat