Menkat,mutta raskaana?Urbaanilegenda?

Vierailija

Siis tuntuu, että aina joku tietää jonkun, jolla ollut normaalit kuukautiset, mutta ollutkin raskaana.Mutta onko kenellekään itselle sitä tapahtunut? Ja nyt siis kysymys normaaleista kuukautisista, ei tiputtelusta.Kommentit (10)

Vierailija

kuinka esikoisesta tuli kolmet täysin normaalit menkat, ilman kipuja tosin ja toisesta kahdet. Se on kuulemma joku syndrooma sekin, jos tulee menkat raskauden aikana, sanoi äitiysneuvolalääkärini silloin. Ärsyttäväähän se oli, yrittää olla raskaana side housuissa!! Onneksi oli rajua pahoinvointia, että tunuti edes joltakin... :Z

Vierailija

Oletteko kuulleet juttua, jossa joku Lapin tyttö odotti lasta - ja oli kuulemma normaalit menkat liki loppuun asti - eikä vatsaa juuri ollenkaan. Vielä yhdeksännellä kuukaudella mahtui kuulemma 28 tuuman farkkuihin, eli oli lihonnut parin tuumakoon verran.Sitten tuli vatsakipuja ja tulos - vauva.

Vierailija

Mulla oli siis tiputtelua alkuraskaudesta, ja siitä lääkärin kanssa jutellessa sanoi, että voi ihan hyvin tulla vaikka ekat menkatkin ns. normaalisti, vaikka olisi raskaana.

Vierailija

vaan eri keskustelupalstoilta keskusteluja tästä aiheesta ja aina vaan puhuttiin niistä toisista, joille oli kuullut tämän käyneen. Omakohtaiset kommentit rajoittuivat ehkä tiputteluun.Siksi oli mukava tietää, onko näitä ihmisiä oikeasti olemassa. Uskon kyllä ja en todellakaan tarkoittanut avaustani millään pahalla.Nyt apteekkiin ja testaamaan.Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat