ASTMASTA tietävät

Vierailija

Onko nykyään olemassa kotikäyttöön mitään muuta oirelääkitystä kohtauksia varten kuin suihkeet ja Salbuvent tms. mikstuura? Jos pieni lapsi saa kohtauksen eikä pysty ottamaan lääkettä, mitä voi tehdä?

Kommentit (7)

Vierailija

Samoin inhaloitava kortisoni.

Spiran voi saada kotikäyttöön, mutta meidän tilanteessa on ainakin tuntunut olevan tosi vaikeeta. Vaikka kuukauden välein on kohtaus ja tarvitaan spira joka kerta, silti ei olla saatu.

Vierailija

Jos jatkuva, tiheä tarve ottaa kohtauslääkettä joko sillä halerilla tai sitten spiralla, jos muuten ei saa tarpeeksi keuhkoihin lääkettä, pitäisi tarkistaa se peruslääkitys. Pitäisikö sitä lisätä?

Vierailija

Hinta postikuluineen n. 130 euroa, mutta ei kai sitä ihan heppoisin perustein kannata hankkia. Baby haler on tilanjatke, jolla pieni lapsi saa nämä suihkeet helpommin otettua, ei siis sama kuin spira. Lapset ottavat tällaisen tilanjatkeen kanssa aina sen lääkkeen. Onko teillä käytössä sekä hoitava että avaava lääke? Lääkärille vaan, ei sitä muuten oikeita lääkkeitä saa.

Vierailija

mutta kuopukseni kaksi vee sai nyt infektioastmakohtauksen ja me ostettiin sellainen babyhaler kuin mitä sairaalakin käytti. Onkohan se se spira?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat