Onko kenelläkään muulla vanna löylyhuoneessa? Onko kaikilla lapsi vannassa pesuhuoneessa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Anoppi ihmetteli, kun 1v4kk lapsemme on löylyssä vannassa (lämpöä 60-70 astetta).Itse olen jo kotona tottunut tähän, miten muilla?

Kommentit (10)

Vierailija

lapset istuvat siinä halunsa mukaan..välillä lauteella, välillä vannassa. Vesi on. n. 38 asteista, eli selvästi viileämpää kuin saunan lämpö, mutta kuitenkin lämmintä. Vähän leluja mukaan, niin hyvin viihtyy.

Vierailija

Muuten voisin noin tehdäkin. Meillä oli lapsuudenkodissa ulkosauna, jossa ei ollut erillistä suihkutilaa (eikä kyllä suihkuakaan;) ja siellä me mukulat aina lilluttiin ammeessa, sehän oli tosi mukavaa.

Vierailija

istui meidän jaloissa ammeessaan. Otettiin mukaan jo ihan muutaman kuukauden ikäisenä.Kun vesi on vähän viileämpää (meillä n. 34-35), pysyy pieni paremmin coolina ja saa vanhemmatkin istuksia lämpimässä kauemmin. Kunnon löylyt heitettiin tietysti silloin, kun vauva ei ollut saunassa. Vannaa käytettiin vielä joskus puolitoistavuotiaana.

Vierailija

Ei olisi saunomisessa mitään iloa jos alimmalla lauteella istuu lasta vahtimassa. Silloin kun käytiin saunassa koko perheen voimin, toinen vanhemmista vahti lasta pesuhuoneen puolella ja toinen saunoi, sitten vaihdettiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat