Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi keittoihin laitetaan kokonaisia pippureita, eikä rouhetta tms.?

Vierailija

Pienet on ihmetyksen aiheet, mutta löytyykö siihen joku syy?

Kommentit (2)

Vierailija

Eikö oikeasti löydy parempaa syytä? 

Kokemukseni mukaan kokonaisia pippureita täytyy laittaa paljon enemmän, kuin rouhittua, saadaksesi sama maku aikaan.

Kokonaisissa pippureissa on vielä niinkin ärsyttävä piirre, että ne yllättävät pureskelijan ihanan pippurisella räjähdyksellä. Sitten niitä vielä suositaan sellaisissa ruoiasa kuten keitot ja soseet, joissa on kaikkein vaikeinta ne sieltä bongata, kunnon sellaisia lusikalla mättö ruokia.

 

En ymmärrä miksi niitä käytetään. Se, että " kun niin kuuluu tehdä", ei ole itsessään mikään syy.

Uusimmat

Suosituimmat