Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1,5 vuotiaan juuston syönti

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaiskohan joku vastata kysymykseen miten paljon juustoa päivässä pitäis pienen lapsen pitäisi syödä, että saa päivittäisen kalsium-annokseksensa? Meillä poika on huono juomaan maitoa (ehkä n.2dl menee päivässä enintään, siis lasista juotuna), mutta juusto on alannut ihan viime päivinä maistumaan. Ennen sekään ei mennyt. Tuntuu niin tyhmältä kun pitää joka päivä antaa välipalaksi jotain maitopohjaista, ja tehdä iltaisin aina puuroa iltapalaksi että sais edes jotenkin päivittäisen annoksensa täyteen.

Kommentit (2)

Vierailija

Valtaosa maapallon väestöstä ei käytä maitoa. Eli suomen maatalouspolitiikka ja Valio ovat osanneet mainonnan.Meillä ei maitoa ole juotu koskaan. Kokeile maustamatonta jogurttia puuron/murojen/hedelmien/marjojen kanssa. Piimäkin meillä jonkin aikaa sopi, kunnes taas ei kelvannut.Juuston kanssa kannattaa varoa, joillakin nimittäin ummettaa tehokkaasti.Kokeile hapanmaitotuotteita, ovat maitoa ystävällisempiä masulle.

Vierailija

että jo muutama juustosiivu päivässä kattaa kalsiumin tarpeen. Meillä on kanssa pieni juustohiiri kotona, eikä ole mahaongelmiakaan ollut.

Uusimmat

Suosituimmat