Ruotsi vaatii: Suomen on otettava enemmän pakolaisia!

Vierailija

Ruotsi haluaa Suomen ja muiden EU-maiden ottavan vastaan enemmän Irakin pakolaisia.Eurooppa-ministeri Cecilia Malmström pahoitteli maanantaina Brysselissä, että osa EU-maista ei näytä ottavan Irakista pakolaisia käytännössä lainkaan. Hän mainitsi ruotsalaistoimittajille esimerkkinä nimenomaan Suomen sekä osan Itä-Euroopan maista.Ruotsi ottaa tällä hetkellä yksin vastaan yli puolet EU:hun saapuvista irakilaisista turvapaikanhakijoista. Malmströmin mukaan solidaarisuuden pitäisi jakaantua Euroopassa tasaisemmin.Viime vuonna 9000 hakijaaViime vuonna yli 9 000 irakilaista haki turvapaikkaa Ruotsista. Määrän odotetaan entisestään kasvavan tänä vuonna. Hakemuksista valtaosa hyväksytään.Suomesta anoi turvapaikkaa viime vuonna vain 224 irakilaista. Heidän määränsä on laskussa. Vuoden aikana tehtiin vain 12 myönteistä turvapaikkapäätöstä, joskin moni muu sai väliaikaisen oleskeluluvan.Suomi on myös harkinnut joidenkin irakilaisten palauttamista turvallisena pidettyyn Pohjois-Irakiin.Ruotsin sisäministeri Tobias Billström aikoo ottaa Irakin pakolaistilanteen esiin EU:n sisäministerien kokouksessa Brysselissä torstaina.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Ruotsi on maailman ehkä demokraattisin valtio, jossa kaikilla on samat oikeudet ja hyvä toimeentulo.Olen itse syntynyt Suomessa mutta käynyt koulut, kasvanut Ruotsissa monikulttuurisessa lähiössä ja olet todella pahasti väärässä jos kuvittelet että suurin osa ruotsalaisista kärsii maahanmuuttajien takia.Ainahan näitä syrjäytyneitä on joka maassa, jotka näkee omien ongelmien aiheuttajiksi milloin kenkin muun kuin oman itsensä.Sinun tekstisi on tyypillistä rasistista propagandaa ja kannattaa tutustua paremmin Ruotsin yhteiskunnan rakenteisiin, ennenkuin alat esiintyä jonain asiantuntijana.Vai ei Ruotsissa toimi demokratia, hah hah. Paremmin se toimii siellä kuin täällä.

Vierailija

...elävästä elämästä tapaus -eikä ainoa...RUOTSLAINEN NAINEN joutuu lähtemään KOTIMAASTAAN pois henkensä kaupalla kun ähläm-sähläm ex-miestä hyysätään loppuun saakka...t: Toinen RuotsinSuomalainen joka kyllästynyt Ruotsin *erkeleen " Demokratiaan" islaminuskon maista tulevien hyysäämiseen VIIMEISEEN SAAKKA -ilmeisesti jonkin pelossa...

Vierailija

sitten vielä muut pakolaiset. Mutta nuo Cecilia Malmströmit ym. on juuri niitä jotka ajavat Ruotsin tuhoon. Pohjois-Ruotsi rappeutuu ja etelä täyttyy maahanmuuttajista. Landskronan, Helsingborgin, Malmön ym. rikollisuusluvut omaa luokkaansa, kouluja suljetaan maahanmuuttajien terrorin takia. Ihmiset pakenevat vaarallisista lähiöistä henkensä edestä, ambulanssit eivät uskalla mennä auttamaan muuten kuin poliisisaattuessa koska ambulanssien henkilöstöä pahoinpidelty kun menneet auttamaan....

Ruotsin todellisuutta tällä hetkellä joten Suomen ei missään tapauksessa pidä toistaa näitä virheitä!Helppo Cecilia Malmströmin on lukaalistaan huutaa, hän ei joudu henkensä edestä pelkäämään ja hän ei näe aitiopaikalta minkälaisia ongelmia liiallinen maahanmuutto aiheuttaa.Vierailija:

Lainaus:


SUOMEEN OTETTIIN SIIS VAIN 12 IRAKIN PAKOLAISTA, VAIKKA TÄÄLLÄ AV-MAMMAT SAUHUAA ETTÄ KAIKKI TUET TUHLATAAN PAKOLAISILLE..
Vierailija

Jos se ei ole mahdollista niin sitten pitäisi yrittää järjestää näille ihmisille inhimilliset olot mahdollisimman lähellä omaa maataan esimerkiksi naapurimaassa jossa elämäntapa ja kulttuuri edes vähän samantapaiset jolloin sopeutuminen helpompaa. Keniassa asuu paljon somaleja (5% väestöstä) joten sinne kun tuli Somalian somaleita sotaa pakoon he sopeutuivat hyvin ja pärjäävät nyt uudessa elämässään.

Vierailija

Aina alkaa tämä rasistiksi leimaaminen jos uskaltaa sanoa totuuden. Totuus nyt vain on se että Ruotsissa maahanmuuttajien rikollisuus hirvittävän suurta, maa ongelmia täynnä jne.Ruotsiin on hyvää vauhtia kasvamassa syrjäytynyt alaluokka näiden ongelmien takia. On aivan ruotsalaisia lapsia jotka eivät enää osaa puhua kunnolla ruotsia koska joutuvat olemaan luokalla jossa liian paljon huonosti ruotsia osaavia maahanmuuttajia. Näille maahanmuuttajille ei ole varaa järjestää kunnollista opetusta pienryhmissä.Onko sekin rasismia jos sanon ihan tosiasian että ruotsalainen kansanedustaja Nalin Pekgül pakeni Tenstan lähiöstä uhkailun ja vainonnan takia. mm. hänen 8-vuotiasta poikaansa haukuttiin ja lyötiin koska perhe ei ollut ääri-islamilainen, yritettiin saada poika mukaan ääri-islamilaiseen toimintaan. Linja-autot eivät SUOSTU ajamaan kaikkia reittejä koska on tiettyjä alueita joissa niitä kivitetään. Onko tämä normaalia? Minusta ei ole.Malmössa eräs poliisi erotettiin työstään kun hän uskalsi kritisoida maahanmuuttoa ja sen seurauksia ja vaati parempia kunnallisia palveluja vanhuksille.Mutta tällaista tämä on, ongelmia ei haluta nähdä, niistä ei saa asiallisesti keskustella (ainakaan leimautumatta rasistiksi), hyssytellään vaan ennen suurta räjähdystä jolloin kaikki onkin jo liian myöhäistä.

Vierailija

Tietämättömiä ja ennakkoluuloisia on varmaan nekin ruotsalaistytöt jotka joutuvat maahanmuuttajien raiskausaallon uhreiksi. En edelleenkän ymmärrä miksi pitää ottaa lisää maahanmuuttajia kun edellistenkään kanssa ei pärjätä. Etelä-Ruotsissahan ihmisten suhtautuminen jo näkyy, ei enää jakseta olla hiljaa vaan halutaan jo muutosta tähän asiaan.

Vierailija

tänne pakolaisia. Ulkomaalaisvastaisuus on kasvussa euroopassa. Toivottavasti Suomessakin ymmärretään, että pakolaisten tuloa pitää vähentää rankasti.Me emme voi ratkaista maailman liikakansoitusongelmaa, josta tämä pakolaisuus oikeastaan johtuu.

Vierailija

sen sanon vaan että pakolaisen elämä ei ole aina helppoa, päinvastoin kuin kuin täällä luullaan. Mutta ehkä palaan myöhemmin vielä tähän asiaan.

-se Ruotsinsuomalainen.

Vierailija

En tiedä tarkoititko minua joka olen siis tässä ketjussa vastaillut. Mutta ensinnäkään en ole rasisti. Se että haluaa kiristää esim. pakolaisten muuttoa ei ole rasismia.Minä vastustan joiltakin osin ulkomailta adoptointia. Useissa maissa ulkomailta saa adoptoida lähes kuka tahansa ja niissä maissa on ollut tapauksia joissa adoptiovanhemmat tappaneet ja pahoinpidelleet lapsiaan. Lisäksi useissa maissa lapsia ryöstetään vanhemmiltaan jotta heidät voidaan myydä adoptoitaviksi ulkomaille. Valitettavasti kansainvälisestä adoptiosta on tullut suurta lapsikauppaa, siksi on erittäin hyvä että nämä maat joissa lapsia on kiristävät adoptiolakejaan. Ja tietenkin myös ne ihmiset jotka adoptoivat, pitää tarkasti tutkia, valitettavasti vaikka esim. Pohjoismaissa valvonta on hyvin tiukkaa, menee lapsia huonoille vanhemmille. Esim. Ruotsissa adoptiovanhemmat tappoivat pienen Freddie-pojan jonka olivat juuri adoptoineet.Vierailija

pitäskö sun mennä ja tarjota tietämystäsi ja koulutustasi Ruotsin hallituksen käyttöön? ehkeivät ne siellä tiedä kuin huonosti niillä on asiat siellä? ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat