Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Elias Vihtori vai Eljas Vihtori?

Vierailija

Hitto, että nimen valitseminen voi olla vaikeaa.. =/

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jos nimi on Eljas, se ei eroa ihmisten mielissä Eliaksesta muuten kun jos tietävät miten se kirjoitetaan. On ärsyttävää toistella joka paikassa että ' se kirjoitetaan sitten j:llä eikä i:llä' .Elias on sitäpaitsi muutenkin kauniimpi.

Vierailija

Eljas on ihan yhtä hyvä ja " oikeutettu" nimi kuin Eliaskin. Molemmat ihan yhtä vanhojakin... Se on kyllä totta että moni varmaan olettaisi Eljaksen olevan Elias, koska Elias on paljon yleisempi.

Vierailija

Taitaa kuulossasi olla vikaa jos et kuule kun joku sanoo Eljas.Vierailija:

Lainaus:


' nii, se on sitten J.llä, ei I:illä...'miksi kaikki kivat nimet pitää vääntää joksikin ihan oudoksi? Elias on Elias ja sillä siisti. ELJAS kuuloostaa jani Wicholmin puheelta eli siltä, että jollain on joku pihevika...
Vierailija

Eliaksia on jo niin paljon, että rehellisesti sanoen kyllästyttää. Ei sillä että se olis huono nimi, mutta Eljas olisi piristävä valinta. Sitä paitsi Eljas on myös hieno ja vanha muoto nimestä, jäänyt liikaa taka-alalle Eliaksen suursuosion myötä.

Vierailija

Ei siinä mitään, ei se haittaa jos ei tiedä kuin yleisimmät nimet, mutta ei kannata ihan typeryyksiä kuitenkaan ruveta laukomaan.

Vierailija

Itse kieltäydyin laittamasta yhdenkään tytön toiseks nimeks Maria vaikka se kulkeekin miehen suvun naispuolisilla ja omassa suvussakin sitä esiintyy.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat