Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei! Onko kukaan ollut siel Keskisen hotellissa Tuurissa yötä?

Vierailija

Minkälainen paikka se on,onko siel mitään muuta tekemistä kuin kököttää siel huoneessa,onko siellä esim. tanssiravintolaa tms? Kannattaako sinne mennä?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Lauantainakin kauppa menee kuudelta kiinni ja sen jälkeen ei ole mikään auki. Ruokaa saa vain pikkugrilliltä joka on siinä lähellä. Ravintolahan keskisellä on, mutta TOSI harvoin on iltaisin mitään. En suosittele.T. Töysästä maailmalle lähtenyt.

Vierailija

Yövytty on OnnenTähdessä n. 10 yötä, jokainen huonemalli on nähty huhtikuun alussa. Silloin on yövytty 107 neliön OnnenSviitissä. Hienoja on huoneet!Aamiainen on leuhka ja todellakin riittävä.Hintaluokkia on :100, 130, 150, 180 ja 313 euroa. Ja huoneen voi nykyisin valita itse, arvontaa ei enää ole. Tanssiravintolaa ei vielä ole, onneksi. Pizzeria löytyy KyläKaupan kupeesta, muut ruokapaikat noudattavat kaupan aukioloaikoja. Alavudelle 7 km, joten taksi kulkee, jos menojalka vipattaa. Tottakai kannattaa käydä, käyntejä v 2006 oli jotain 6 miljoonaa,siis KyläKaupalla.

Vierailija

Aiemmin satasella sai huoneen, joka oli vähintään perushuone, mutta hyvällä tuurilla jopa se sviitti. Nyt siis satasella saa vain perushuoneen ja muista joutuu maksamaan enemmän...

Vierailija

Kuudesti hotellissa käynyt ja monet hienot huoneet nähnyt. Välillä lapset mukana ja välillä miehen kanssa laatuaikaa viettämässä. Iltamenoja siellä ei ole, enkä ole niitä kaivnnutkaan. Kaupoilla menee kivasti päivä ja illalla voi käydä kävelyllä jos ei halua katsella telkkua pehmoisessa sängyssä..

T: kohta taas sinne menossa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat