Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi adoptiota hakevien täytyy aloittaa ehkäisy?

Vierailija

Pillerit on aloitettava, kun paperit lähtevät maailmalle. Voi mennä kolmekin vuotta, ennen kuin lapsen saa.

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Tunnen satoja adoptioperheitä ja ehkä kaksi, joihin on tullut biolapsi adoptioiden jälkeen.Me itse sitä harkittiin, mutta päätettiin jättää lapsiluku kahteen.

Vierailija

jo vähintään yhden hylkäämisen elämänsä aikana, ja heitä ei saa altistaa toiselle. Jos ei pysty asennoitumaan adoptioon niin, että jo hakiessa on valmis asettamaan tämän haettavan lapsen edun kaiken muun edelle, ei kannata hakeakaan. Ajatelkaa miten julmaa on perua adoptio vaan koska sittenkin saa sen ' oman' vauvan. Adoptiolapsi todellakin tarvitsee enemmän kuin tavallinen biologinen vauva. Ja siksi oman lapsen yrittämisen lopettaminen on edellytys adoptiolle.

Vierailija

adoptoida, että jos kävisi niin onnellinen vahinko että sittenkin tulisi raskaaksi, niin ei muka pystyisi rakastamaan adoptiolasta yhtä lailla??? Onhan niitä perheitä missä on sekä adoptoituja, että omia, joten en ymmärrä miksi raskaana oleva ei saisi adoptoida??

Vierailija

niin täällä meillä ennen paperien lähtöä kuin kohdemaassakin.Uuden prosessin voi päästä aloittamaan sitten kun lapsi on 1 - 2 -vuotias.Tietenkin se keskeyttää, eihän biolapsiakaan tule yhtä aikaa muuten kuin kaksosia.

Vierailija

kanssa on yhteistyösopimuksia. Ennen kuin sopimuksia tehdään, pitää olla varmuus siitä, että lapsia ei ruveta ostamaan ja myymään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat