miten pimppikarvoja voi nyppiä?

Vierailija

Ihan siis pinseteillä? Mahtaa mennä koko päivä ja auts:)

Kommentit (5)

Vierailija

Ekan kerran kun sen tekee kantsii varata ruhtinaallisesti aikaa. Mä nypin ensin muutamana iltana niska jäykkänä :). Nykyisin nypin " hajakarvoja" silloin tällöin, mutta voin todeta, että ei se karvankasvu ole millään tavalla loppunut ainakaan. Ehkä vähän hitaampaa ja harvempaa, that´s it. Ja samoja ongelmia kuin sheivatessa eli voi tulla sisäänpäinkasvua ja näppylöitä... :(Onko kukaan kokeillut Derma Clear käsittelyä??

Vierailija

että saa olla nyppimässä melkein koko ajan. Ja siihen menee aivan tajuttomasti aikaa. Kyllä sen ekan kerran vetää vielä kiukulla, mutta sitten kun pitäisi alkaa " ylläpitää" - ja ne karvat vain kasvaa, kasvaa ja kasvaa...Mulla menee joka toinen päivä noin 10 min kasvojen nyppimiseen ja 5 min reisien, säärien ja kainaloiden ajamiseen. Ei riitä enää aikaa pimpin nyppimiseen à 30 min/kerta.

Vierailija

Mutta esim. viikossa se onnistuu hyvin, eikä urakka ole päivää kohti kovin suuri.

Nyt vaan hoitelen (1-2 kertaa viikossa) uudet hentoiset alut pois. Aikaa menee kerralla alle puoli tuntia. Iho on kestänyt tosi siistinä ilman näppyjä. Kuivaharjaan pimpsaihon saunassa käydessäni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat