Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Korvaako Pohjolan lapsivakuutus apteekkimaidot, kortisonit ja rasvat???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään kokemusta, korvaako Pohjola (jo syntymättömälle) lapselle otetusta vakuutuksesta maitoallergikon hoitoon tarvittavat apteekkimaidot, kortisonit ja rasvat???Vakuutusehdoissa sanotaa vain apteekkituotteet.Olen onneton heittänyt kuitteja surutta roskiin.. Huokaus.

Kommentit (7)

Vierailija

Lääkärin määräämien lääkkeiden ja rasvojen sen sijaan luulisi kuuluvat sairaskuluvakuutuksen piiriin. Menekki tuskin olisi kummoinen sairaskuluvakuutuksissa, joissa ei korvattaisi edes lääkkeitä :)Kannattaa lukaista ehdot huolella jo vakuutusta ottaessa. Nyt ei kun soittamaan yhtiöön ja kysymään.

Vierailija

Moi,täällä pohjolan lapsivakuutuksen ottanut. Ja ei korvaa rasvojakaan. Kysyin itse sitä tuossa pari viikkoa sitten. Tosin sanoi että lääkerasvat korvataan...onko perusvoiden lääkerasva jos sen reseptillä hakee??Inari

Vierailija

korvaa perusvoiteet ja kortisonivoiteet sekä takro- ja pimekrolimuusivoiteet (kortisonin korvikkeet) ainakin meillä. lääkäri on kirjoittanut tietysti reseptit ja niissä lukee ' pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.' neocatea ei korvannut.

Vierailija

käytössä soijamaito. Samoin tämä vakuutusyhtiö korvaa lääkärin reseptillä määräämät, lääkkeeksi hyväksytyt valmisteet, ravintovalmisteet, vitamiinit, hivenaineet, rohdosvalmisteet tai muuta sairauden hoitoon tarkoituetu valmisteet, jos KELA on suorittanut niistä sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen. Meillä on korvannut siis kaikki kustannukset mitä on tullut atooppisen ihon hoitoon liittyen, sairautta kohden 50 e omavastuu joka maksetaan kerran, sen jälkeen kaikki menee vakuutusyhtiön piikkiin.

Vierailija

on kertonut että Pohjantähti on ainoa vaakutusyhtiö joka korvaa maidot. Itsellä Tapiola joka ei korvaa maitoja koska ne ei ole rekisteröity lääkkeeksi. Varmin ja helpoin tapa aina selvittää nämä asiat on soittaa vakuutusyhtiöön. Saa ainakin varman tiedon nopeasti.

Uusimmat

Suosituimmat