3-vuotias nielaisi nielaisi 10 pennin kolikon :(

Vierailija

Mitä pitää tehdä? Poika valitti, että on maha kipeä, mutta tuntuu, että sanoo vain siksi, että pelästyi itsekin tekoaan. Tuleeko se kakan kanssa ulos, vai pitääkö poistaa jotenkin? Ei se ainakaan mahassa sula.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

kuulemma yleistä, soitin niellyistä jutuista viikko sitten ea-polille. Seuraile vointia ja kakkaa. Yleensä tulevat kuulemma luonnollista tietä pois.

Vierailija

Voivat syövyttää reiän ruokatorveen tai suolistoon. En jäisi kyllä kotiin odottelemaan, jos noin on käynyt.Ap, soita lääkäriin Voi tukkia suolen!

Vierailija

seulo kaikki kakat läpi, että voit seurata tuleeko raha ulos. taaperopuolella on muuten juttua 20-senttisen nielaisseesta. käy vilkaisemassa.

Vierailija

Kiitos tuosta taapero-puolen vinkistä, löysin sitä kautta ihanan plogin perheestä, joilla on sama tilanne, mutta isompi raha. He ovat tutkineet kakkoja jo pari viikkoa ja ovat käyneet 2 röntgentä :(Toivottavasti raha tulee itse pois, ettei tarvitse tähystää :(ap

Vierailija

syksyllä euron. Otettiin heti röntgenkuva sairaalassa ja toinen parin viikon päästä. Kuvien mukaan muka paksusuolessa. Turhaa säteilyä. Menin yksityiselle ultraan, jossa näkyi, että edelleen mahalaukussa. Kun ei ollut siihen mennessä mennyt mahasta eteen päin, sanottiin, ettei menekään. Se otettiin sitten nukutuksessa ulos. Ei voi siinä poistossa tukehtua, sillä laitettiin sellainen joku putki estoksi.Eka röntgenkuva oli erittäin tarpeen, että nähtiin, että on onnellisesti päätynyt mahaan asti. Kaikki, mikä mahtuu menemään mahaan mahtuu sieltä myös pidemmälle ja ulos asti. Aina ei kuitenkaan tule. Muutamassa viikossa sitten alkaa tarttua mahalaukun seinämään kiinni eikä ainakaan tule pois.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat