Rivarikolmio pk-seudulla 230 000€. Oikeastiko luulette, että hinnat vielä tuosta nousevat?

Vierailija

Eihän kenelläkään ole kohta varaa ostaa yhtään mitään, jos jostain perähikiällä (ei edes helsingissä) sijaitsevasta pienehköstä perheasunnosta joutuu pulittamaan tuollaisia summia!!

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

se on ollut huimaa viime vuosina ja en usko että ostajille on tulossakaan mitään alennusmyyntejä vaikka hintojen nousu vähän tasaantuisikin. Ellei sitten osta jostain Voikkaalta tms. paikkakunnalta jossa työttömyysaste kova.

Vierailija

200 000 4h+k, turha tulla huutamaan että halpaa, no ehkä Helsinkiin verrattuna mutta tämä onkin ihan pikkupaikka satojen kilometrien päästä Helsingistä.

Vierailija

Nousun ennakoidaan H i d a s t u v a n, mutta hintojen nousu on tosiasia.

Odotelkaapa vain pari vuotta vielä niin huomaatte, että olisi kannattanut toimia aiemmin.

Itse myimme juuri asuntomme ja sen arvo oli kohonnut vuodessa 9000¿

Vierailija

LAinoja on otettu tosta vaan ja päälle on ties minkälaista kulutusluottoa, kohta tulee moni rytisten alas.Ja meillä ei ole tässä mitään hätää, me maksellaan tällä hetkellä pelkkää vastiketta asunnostamme ja säästetään yli 1000 euroa kuussa.

Vierailija

Tottakai joku kiinteistövälitysfirman toimitusjohtaja tai Nordean ekonomisti sanovat ettei laskua ole näköpiirissä. Sitten taas Hypoteekkiyhdistyksen joku edustaja sanoi hiljattain, että nyt on maltti valttia jos on asunnon ostaja.Oli niin tai näin, niin asunnon oston ajankohta määrittää koko elinkaaren vauraustason. Onnekkaita tässä ovat ne, jotka pääsivät omistusasuntoon kiinni 90-luvun alkupuoliskolla ja sääli taas niitä, jotka nyt etsivät ensiasuntoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat