Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rv 21 ja nyt pitäisi kertoa suvuille,että viimeinen ja harkittu pienokainen on tulossa=O)

Vierailija

Eilen rakenneultrassa ja kaikki oli hyvin,joten nyt olisi siis aika kertoa asiasta eteenpäin..

Voiko mielestänne nyt jo kolmannella kerralla pistää vain viestiä menemään tyylillä: " Voihan hiisi,kohta meitä onkin sitten toivottavasti viisi!" Ja asia olisi sitten " kuitattu" sillä.. En enään tällä kerralla viitsisi lähteä tekemään sukulaiskierrosta kertoakseni asiasta.. Saisivat sitten rauhassa sulatella uutista omissa oloissaan=O)

Ei nimittäin varmaankaan ole kaikille ihan se odotetuin uutinen täältä meidän sunnalta!

Kommentit (5)

Vierailija

Ja meillä ainakin mummot hoitelivat kertomisen erittäin mielellään. Toimimme muutenkin aina pienellä profiililla emmekä juuri huutele tekemisistämme eteenpäin.

Vierailija

jossa luki vain " laskettu aika (pvm) :)"

Ja voin sanoa, että oli aivan ihana viesti vastaanottaa! Sopii niin täydellisesti lähettäjänsä tyyliin olla lähettämättä mitään romanttisia kielikukkasia.

Onnea odotukseen!

Vierailija

Eli tietenkään ei ole tarkotus KOKO SUVULLE kertoa vaan siis ihan lähisuvulle=O) Omat äidit,isät ja sisarukset!! Kyllä se itsestään leveää eteenpäin sitte loppusuvulle=O) Johan se olis kallistakin pistää 150 viestiä,jossa asia kerrotaan. =O/

Mutta pakko on vaan alkaa kertomaan läheisille koska ei toi kumpu enään kauaa piilossa pysy.. Eikä kiva ole sekään jos omat isät/äidit kylältä kuulee miten meikäläisen maha on kasvanu.

Uusimmat

Suosituimmat