Kesäkuiset helmikuulle!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Johan tuo kuukausi on melkein puolivälissä...Täällä on vietetty talvilomia ja töissä ollut kovasti kiireitä. Eilen alkoi sitten rv 23, huomenna on neuvola ja saan ne kelan paperit kai silloin.Maha on kasvanut kovasti viime viikkoina ja ei ole enää epäilystäkään, töissäkin kerroin vihdoin pari viikkoa sitten. Kovasti kaipailin liikeitä vielä rakenneultran aikoihin mutta nyt tuntuu jo selvästi päivittäin, mielestäni aika vilkkaastikin tuntuu möyrivän kaveri siellä.Täällähän on tulossa varsinainen futisjengi (ei niin etteikö tytötkin voisi pelata, itsekin pelannut pienenä), me ei tiedetä vielä sukupuolta kun ei silloin rakenneultrassa selvinnyt. Meille on tosin tulossa kai noita ylimääräisiä ultria kun minulla on tuo tukostaipumus ja ymmärsin että sikiön kasvua ja istukan toimintaa seurataan nyt veriarvojen lisäksi rv 28 eteenpäin. Seuraava lääkäri on rv 28, tosin olen nyt kaksi kertaa tavannut sisätautilääkärin mutta hän on katsonut vain verikokeen tulokset eikä ole ultrattu. Neuvolassa meinasi että myös gynegologin tapaan ja tulee lisäultria loppuvaiheessa. Sitten varmaan saadaan se sukupuolikin selville.Kaveri veikkasi poikaa koska en ole ollut mitenkään erityisen pahoinvoiva tai isoja mielialavaihteluita. Hän kun itse voi erinomaisesti poikaa odottaessaan mutta tyttöä odottaessa oli suunnilleen kaikki vaivat (ei kahden naisen hormonit muka mahdu samaan kroppaan). Mene ja tiedä, kun nämä nyt on kai ihan yksilöllisiä juttuja. Itsellä ei ole poika- eikä tyttötunnetta, joten ihan arvalla vielä mennään.Onko teillä muilla ollut satunnaisia kipuiluja esimerkiksi kävellessä, itsellä muutaman kerran kipuillut nivusten kohdalla ja vetänyt hieman kovaksi mahan kohdalta. Tämä siis tapahtunut kun ollut koiran kanssa kävelyllä. Johtunee ilmeisesti lantion löystymisestä, kun kerran tuntui melkein kuin häntäluu olisi narissut? Toivotaan ettei ole merkki alkavista vaivoista.

Että tämmöisiä täällä.Ai niin ja täällä voinee hehkuttaa raskautta =), nyt kun on tuo maha kasvanut ja liikkeet tuntuu, niin en ole viime viikkoina enää niin pelännyt (vaikka vielä on pitkä tie edessä), vaan on ihan mahtavaa olla raskaana ja tuo vauvamaha on aivan ihana!

Kommentit (1)

Vierailija

Rakenneultra takana, kaikki ok. Vastaa viikkoja, rakenteet ok, sydän sykkii jne. Sukupuolesta saatiin hieman vihiä, mutten paljasta sitä, kun ei ihan kovin hyvää kuvaa saatu asiasta...Nyt saa taas hetken hengähtää! On ollut niin epäuskoinen olo koko asiasta, kun ei masua vieläkään näy. Mutta siellä pikkuinen on.Juups, nyt kiiruusti opintojen pariin!Kuutar rv21+1

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat