Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä kuinka uudistaisi keittiön ilmettä ja lisäisi kaapistoja vanhoja kaappeja ainakaan kokonaan purkamatta?

Vierailija

Tuleeko lopputuloksesta sekava, jos yhdistää uutta vanhaan. Vanhat kaapiston ovet ovat valkoiset, pintaa kiertää kaareva reunus. Vinkkejä??

Kommentit (11)

Vierailija

on myös 60 cm leveitä. Onko se teidän liesi ja tuuletin 50 vai 60 senttiset? Jos on 50 senttiset, niin voiko niitä kaappeja siirtää sen 10 cm?

Vierailija

Vanhaa ei kannata repiä, jos se on käyttökuntoista. Meillä on vanha 20-luvun talo, jossa puuliesi ja alkuperäiset umpipuiset kaapit, nyt kunnostetut. Kaikki muut olivat tietenkin sitä mieltä, että keittiö tarvitsee massiivisen remontin...En missään nimessä halunnut hävittää kaappeja, olen nähnyt monta lastulevyllä pilalle remontoitua vanhaa taloa. (Tunnelma on täysin mennyttä niissä)Meillä laitettiin puulieden päälle sellainen kattoteline, josta roikkuu patoja ja pannuja, lisäsimme lasiovellisia kaappeja, avohyllyjä ja lisäksi pari tosi huonoa ala-ovea saivat verhot, samaa sävyä kuin seinät. Kaappien korkeutta ja etäisyyttä piti säätää, vanhat mitat ei nykyisiin oikein aina istu. Mutta onneksi on säätöjalkoja ym. ja astianpesukonekin saatiin upotettua sekaan. Koneet ostettiin rosteriset, kun valkoiset ei oikein istuneet.

Vierailija

valkoiset, ehkä 15 cm irti katosta, sellaiset peruskaapit, ei kauheen korkeat, ovet kutsutaanko niitä nyt peilioviksi, ripana puinen valkoiseksi maalattu pallo, ei lasiovia, taso valkoista laminaattia mitä lie muovia, vanhanaikainen hella (tarkoitus uusia), muut kodinkoneet uusia ja valkoisia, sinkkinen tiskiallas ja tiskipöytä, liian vähän kaappitilaa ja laskutilaa. L-mallinen keittiö, tosi tavallinen. Kaakelit ehkä uusisimme, nyt vaaleanhailakan sinertävät, uudet kaakelit ehkä vanhojen päälle, en ole varma.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tuleeko lopputuloksesta sekava, jos yhdistää uutta vanhaan. Vanhat kaapiston ovet ovat valkoiset, pintaa kiertää kaareva reunus. Vinkkejä??

Vierailija

Niitä kaappeja tulisi yhdelle tyhjälle seinälle, mahdollisesti myös ikkunan alle. Kaappien lareunaan mahtuisi ehkä jotkut matalat laatikot tsm. Näin jossakin kuvankin sellaisesta, en vaan muista missä. Sitä myös pohdin, kun liesituuletin on sellainen valkoinen lätyskä ja päällä avonainen valkoinen maustehylly, että saisiko siihen uuden liesituulettimen vanhojen kaappien väliin.

Uusimmat

Suosituimmat