Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

4v piirsi neuvolassa vaan yhtä suttua paperille...

Vierailija

Kotona osaa jo piirtää aika hyvin, siis ihmisenkin piirtää niin että tekee pään ja kädet sekä jalat... Olimme neuvolassa ja th antoi lapselle paperia että saa piirtää niin lapsi vaan sotki eri värejä ja voimakkaasti painaen teki vaan sellaista söheröä mikä ei esitä mitään... Hieman nolotti. Mitähän neuvolan täti päätteli asiasta? Kehui vaan että kylläpä on hieno, vaikka varmaan nelivuotiaalta jo vähän enemmän odottaisi... Vai?

Kommentit (7)

Vierailija

vaikka kuinka yritettäs kannustaa ja tosi harvoin piirtää mitään selkeästi esittävää. Kun ei ole innostunut niin ei. Monessa muussa asiassa on hirmu taitava ja fiksu,useat kehuneet reippaaksi, kotioloissa todella puhelias ja iloinen. Päiväkodissa piirtelee jonkin verran mutta juna,auto ja eläinleikit mieluisimpia. Kotona piirustusvälineet aina saatavilla, mutta harvemmin niitä tosiaan käyttelee. Väritysja tehtäväkirjoja tekee joskus. Että näin, eikä olla huolestuneita tippaakaan,ihmiset on erilaisia....

Vierailija

niin eihän teokselta voi odottaa mitään. jos taas sanoi, että piirrä ihminen, ei sinäkään tapauksessa sotkun piirtäminen kerro muuta kuin että lapsi voi olla joko omaehtoinen, eli ei halunnut piirtää, tai sitten että ei osannut piirtää ihmistä. Mikään näistä ei ole kovin huolestuttavaa neljävuotiaalta.

Vierailija

meidän 4 vee ei tehnyt neuvolassa mitään. Sanoi vain kaikkiin kehoituksiin " emmä halua" ja istui naama mutrussa lattialla :) Tosin silloin mua ei yhtään hymyilyttänyt...

Vierailija

ja ovat monesti varsin yhteistyökykyisiä. 3-vuotiaat ovat monesti nämä " en halua" -kategoriaan kuuluvia.Mutta ei kannata yhtä kohtaa vaan tuijottaa jos muuten meni tarkastus hyvin.

Uusimmat

Suosituimmat