Kun perheeseen syntyy tyttövauva ja esikoinen on 3-vuotias poika... Hassuja kyselen, mutta

Vierailija

saako tyttö veljestään vaikutteita poikamaisiin leikkeihin vai kasvaako jokaisen tytön sisällä pieni neiti, joka mahdollisesti keskittyisi rauhallisempiin leikkeihin! Tiedän, että lapset ovat yksilöitä, mutta ottakaa vähän huumorilla... Voinette arvata, että perheen poika on MAHDOTTOMAN villi tapaus... ihanaa energiaa puhkuva, mutta huokaus niin väsyttävä välillä :-) Josko tyttö olisi rauhallisempi? Toiveajattelua ;-)

Kommentit (6)

Vierailija

on poika 5 v ja tyttö 4 v. Monissa asioissa tyttö on poikaa paljon räväkämpi, kun taas taas poika on rauhallinen. Tyttö tykkää kyllä myös rimsuista ja haluaa isona balettitanssijaksi.

Vierailija

Esikoinen on 2v6kk joka paikkaan ehtivä touhukas poika. Pikkusisko on 6kk. Itse en luota pätkääkään siihen, että tyttö olisi rauhallisempi kuin esikoinen. Heitä kun seuraa niin tyttö katselee niin ihailevasti veljeään ja kuka muu saa siskonsa nauramaan kuin tuo ikiihana isoveli. Olen sata varma, että kunhan tyttö lähtee liikkeelle niin seuraa veljeään kuin varjo :) Mitä isot edellä sitä pienet perässä.

Vierailija

pukee tytön vaaleanpunaisiin rimmssumekkoihin jne. prinsessa juttuihin. Tyttö mieluummiin kiipeilee talojen katoille ja hyppii keinuista ja tappelee jne. On kova äänine ja hyökkäävä ja oma tyttöni joka on perinteinen kiltti ja hiljainen tyttö pelkää tuota naapurin rajua ja villiä saman ikäistä.

Vierailija

meillä esikoispoika oli juuri kolme kun pikkusisko syntyi,

autoja ja poikien leluja olisi tarjolla ollut mutta niin vaan

eläimet ja muumit on ruennu kiinnostaan, ja on niin

leidi kun vaan voi olla, osaa olla kyllä vilkaskin,kyllä

se geeneissä tulee.

Vierailija

naisellinen pikkusisko. Minusta veli tuo ihan tervetullutta vaihtelua tytön leikkeihin, näitä prinsessajuttuja kun tursuaa nykyään muutenkin aika paljon tyttöjen elämään. Minusta tytön elämä on tasapainoista, kun monenlaista touhua riittää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat