Noin 3-8v tyttöjen juhlapukeutumisesta gallupia äideille, mihin ryhmään kuulut

Vierailija

Puet tyttäresi juhliina) perinteiseen juhlamekkoon (esim merimiesmekko, samettimekko)b) trendikkääseen mekkoon (esim miten?)c) röyhelö/rimpsu/paljettimekkoon?d) muuten trendikkäästi kuin mekkoon (esim miten?)

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä on viisi lasta; kolme tyttöä ja kaksi poikaa.

Kuopuksella (1v6kk) on yleensä body ja liivari tai body ja sammarit.

Isommilla tytöillä (4v ja 6v) on yleensä pitkähihainen T-paita + liivari (samettia tai farkkua, kuten kuopuksella), pitkähihainen T-paita ja hame (farkku tai sametti) tai pitkähihainen T-paita ja farkut tai sammarit.

Meidän tytöillä ei ole ollenkaan mekkoja (paitsi noita liivareita).

Vierailija

eikä missään nimessä merimiesmekkoja (yöks!). Kesällä esim. pellavamekko, talvella ollut samettimekkoja, villakangasmekko yms. Riippuu juhlasta ja siitä millaisia mekkoja sattuu kaapissa olemaan tai kaupasta löytymään.

Vierailija

mekko, ei mitään rimpsuja, paljetteja yms.On ollut samettia, pellavaa, puuvillaa. Aika moni ollut perinteisen mallinen mutta kangas ollut trendikäs/erikoinen.On myös ollut esim. viime jouluna punaiset sileät samettihousut ja niiden kanssa kukkakuvioinen housun väriin sopiva kietaisupaita. Paidassa punaiset satiininauhat ja hauskaa turkoosia, violettia ja tummansinistä modernia kukkakuviota beigellä pohjalla. Tänä kesänä häissä valkoiset pellavaiset caprit ja jännästi helmastaan laskostettu hihanton pusero. Tämä asu sai erityisesti kiitosta.Tyttö täyttää lokakuussa 4 vuotta.Tykkään että vaatteessa saa olla joku juju, joko mallissa tai kankaassa. Yritän myös käyttää sellaisia värejä joita ei yleensä lasten vaatteissa näe, jopa mustaa jonkin verran. Yhtään vaaleanpunaista juhlavaatetta ei tytöllä ole ollut vaikka muuten se hänen lempivärinsä onkin ja arkivaatteista sitä löytyy paljonkin.Ensi jouluksi hankin jo kesällä kirpparilta harmaan villakankaisen juhlamekon. Vielä on hakusessa joku hauska pusero mekon alle.

Vierailija

Ei mun tytölläni ole merimiesmekkoa, mutta tykkäisin kyllä sellaisesta. Paljetteja ei harrasteta, prinsessamaisen leveitä helmoja kuitenkin joo.

Vierailija

kaverin synttäreille menee perusmekossa / siistissä housuasussa oman tahdon mukaan (tai prinsessamekossa)mummon synttäreille perinnemekko, kaverin häihin taftimekko ja koulun juhliin vaikka hame&nätti pusero-yhdistelmä. Tai housut....

Vierailija

Eli käyttää tosi paljon mekkoja arkisin ja juhlissa. Välillä hameita. Housuja ei meinaa huolia lainkaan päälleen.Juhliin tytär (5 v.) valitsee mekkonsa yleensä itse ja se voi olla ihan mikä tahansa näistä vaihtoehdoista.a) perinteiseen juhlamekkoon (esim merimiesmekko, samettimekko)

b) trendikkääseen mekkoon (esim miten?)

c) röyhelö/rimpsu/paljettimekkoon?

d) muuten trendikkäästi kuin mekkoon, esim. hame ja pusero/paita, usein legginsit

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat