Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten puhelinmyyjistä pääsee lopullisesti eroon?

Vierailija

Tympii, kun melkein joka päivä lasten päikkäriaikaan soittelevat ja muksut herää! Kehtaisi äänettömällekään laittaa, kun sitten normaalit puhelut jää huomaamatta. Onko tuohon jotain estoa olemassa? Lasten saannin jälkeen mennyt ihan mahdottomaksi tuo soittelu.

Kommentit (7)

Vierailija

lehtimyyjät soittelee päivittäin. Olen kysynyt monesti, että ajattelevatko, että oikeasti haluan kaikki maailman lehdet. Muutaman kerran on tarjonnut lehteä, joka tulee jo. Oikeastaan oli aika huvittavaa, kun viimeksi tarjosi MeNaisia ja sanoin, että sehän tulee mulle jo ennestään. Meni sanat sekaisin ja alkoi sitten tuputtaa jotain toista lehteä.:)

Vierailija

PuhelinmyyntiKuluttaja voi kieltää puhelinmyyjien soitot, jotka liittyvät hyväntekeväisyyteen, markkinatutkimukseen ja puhelinmyyntiin. Kielto voi koskea yhtä myyjää, yhtä yritystä tai Suomen Suoramarkkinointiliiton kaikkia jäsenyrityksiä. Kielto on henkilökohtainen ja se tehdään maksulliseen palvelunumeroon. Kielto on voimassa 3 vuotta kerrallaan. Mikäli puhelinnumero muuttuu, kieltoilmoitus on uusittava.Palvelu toimii maanantaista perjantaihin klo 8-20 numeroissa 0600 9 3404 ja 0600 1 3404.Useimmat yritykset vievät tiedot rekistereihinsä joka toinen kuukausi, joten kielto vaikuttaa täydellä teholla vasta 3-4 kuukauden kuluttua.

Vierailija

" Puhelinmarkkinoinnin voi kuitenkin kieltää. Kun soitat Robinson rekisteriin ( 0600-13404 ), HPY:n rekisteriin ( 0600-93404 ) ja väestörekisterikeskukseen ( 09-229161 ) olet mukana kaikilla mahdollisilla soitonestolistoilla."

Vierailija

niille voi sanoo et on suoramarkkinointikielto ja uhkaa poliisilla niin lopettavat ainakin puhelun lyhyeen.. soittelua se ei estä vaikka oikeesti sellasen hankkisikin, ei niillä puhelinmyyntifirmoilla oo sellasista mitään tietoo kellä on ja kellä ei..

Uusimmat

Suosituimmat