Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joo, salatkaa vaan raskautenne työnhaussa, MUTTA

Vierailija

hoitakaa se työ johon teidät on palkattu!!!Tosi törkeää, että henkilö palkattiin tehtävään ja jo ensimmäisestä päivästä alkaen oli nihkeä perehdyttämisen suhteen. Viikon jälkeen kysyimme mitä hän on itse mieltä työtehtävistä ja yrityksestä, kun meistä tuntuu ettei hänellä ole oikein motivaatiota.No, henkilö sitten sanoi ettei tää oikeastaan ole ollenkaan häntä kiinnostava duuni, mutta koska hän on raskaana, pitää jaksaa kärsiä.

KÄRSIÄ!! - Kaksi viikkoa sitten haastattelussa vakuutti olevansa innostunut tehtävästä ja nopea oppimaan!!!Voi helkkari että ottaa päähän toi asenne.

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Sallittu syy on esimerkiksi työntekijän henkilöön tai hänen työsuoritukseensa liittyvä sellainen syy, jonka vuoksi työntekijän työsuoritus ei vastaa työnantajan sille oikeutetusti asettamia edellytyksiä.

Vierailija

Minusta hänet voisi laittaa pihalle koeaikana perusteluina työmotivaation puute, joka heijastuu työsuoritukseen. Naisilla tuntuu välillä olevan niin naiviit käsitykset, ettei raskaana olevaa saisi irtisanoa.

Vierailija

Julkinen sektori kiusaa pätkätöillä ja yksityinen yt-neuvotteluilla. Sääli pois vaan. Minä päätin taannoin lopettaa kiltteyden ja skannasin meidän intranetin läpi siitä, mitä kaikkia työsuhde-etuja en ole tajunnut vielä käyttää. Ja löytyihän niitä.Työt pitää hoitaa, mutta ensisijaisesti ajatella omaa etuaan, joka joskus voi olla firmankin etu.

Vierailija

Työntekijästä johtuvana tai hänen henkilöönsä liittyvänä asiallisena ja painavana irtisanomisperusteena voidaan pitää työsopimuksesta tai laista johtuvien, työsuhteeseen olennaisesti vaikuttavien velvoitteiden vakavaa rikkomista tai laiminlyöntiä sekä sellaisten työntekijän henkilöön liittyvien työntekoedellytysten olennaista muuttumista, joiden vuoksi työntekijä ei enää kykene selviytymään työtehtävistään. Syyn asiallisuutta ja painavuutta arvioitaessa on otettava huomioon työnantajan ja työntekijän olosuhteet kokonaisuudessaan. (Finlex: työsopimuslaki)

Vierailija

Tuollainen laiskiainen ei saa minulta solidaarisuutta eikä armoa sitten pätkääkään.Näytteli innokasta pyrkiesssään työhän kun sai paikan heitti läskiksi, se ei ole oikein. Jos olisi ahkera ja tunnollinen sekä innostunut niin en vasikoisi pomolle. Tuo nainen suorastaan kerjää verta nenästään.Luuletko että naisten arvostus lähtee nousuun valehtelun ja kieroilun voimalla, todellakaan tätä ei tule tapahtumaan.

Vierailija

Olemme todellakin samaa mieltä kustannuksien jakautumisen epäreiluudesta. Vaikka jokaisen onkin parasta ajatella itseään, eivätkä työnantajatkaan ole aina reiluja, niin kyllä tässä tilanteessa harmittaa työnantajan puolesta.En tietenkään yleisesti pidä tuomittavana että hakee työtä kun on raskaana. Jokainen voi tietenkin miettiä mitä työtä hakee ja mikä on oma sitoutumisen aste. Kyseinen henkilö siis osoitti olevansa epämotivoitunut heti aloittaessaan. Jos hän olisi tarttunut reippaasti työhönsä ja antanut panoksensa, olisin varmasti suhtautunut raskausuutiseen eri tavalla. Pistää hieman köhimään kun asianomainen vakuutti innostustaan, motivoituneisuuttaan ja SITOUTUMISTAAN kun aikomuksena on olla töissä vain noin puoli vuotta...Ja selvennettäköön että kyllä, meidänkin yrityksessämme on 4kk irtisanomisaika...t. ap

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat