Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kinkkinen kysymys!

Vierailija

Meillä on palkattuna kotiin lastenhoitaja, jonka ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin hoitaa lapsia. Nyt muksu oli päivän aikana tehnyt melkoisen tuhotyön kotona, siis sotkenut/rikkonut paikkoja (pienempi). Kotivakuutuksen omavastuu on suuri, mutta voiko hoitajalta odottaa mitään korvausvastuuta asiasta? Kaiken järjen mukaan tapausta ei olisi sattunut, jos olisi todella koko ajan lasta vahtinut...

Kommentit (4)

Vierailija

Mutta kyllähän totuus on se, että hoitolasta on pidettävä koko ajan silmällä (aivan eri tavalla kuin omaa).

Hoitaja on tällöin työssä, ja vastuu on silloin suuri.Silloinhan on ymmärrettävää, että jos lapsi on ehtinyt tehdä tuhot esim. sinä aikana kun hoitaja on käynyt vessassa, joten silloin syy toisaalta ei voi olle hoitajan, sillä täytyyhän hänen vessassa käydä. :)Minkä ikäinen lapsi?

Mitä vahinkoja on saanut aikaan? Onko vahinkojen aikaan saannos vaatinut kuinka paljon aikaa, eli kuinka pitkään lapsen on pitäny olla ilman valvontaa ehtiäkseen tuhoamaan paikkoja?Voitte varmasti jutella hoitajan kanssa itse tapahtuneesta, ja vähentää vahinkoja palkasta jos ilmenee selkeästi, että lapsen valvomista on laiminlyöty, jolloin syy on myös hoitajassa.Onko muuten ollut hyvä hoitaja?

Vierailija

jos vain yksi niin mielestäni voi, jos useampi niin ei oikein kun jollain toisella lapsella on just sillon voinu olla jotain mikä on vieny hoitajan huomion kun tää yks on tehny tuhojaan.. mutta siis aika tilannekohtanen toi homma, et kyllä minä miettisin tarkkaan pyydänkö korvausta ja jatkanko työsuhdetta..

Vierailija

Onko sellanen, jonka olis voinut tehdä noin nanosekunnissa, vai vaatiko vahingon aikaansaaminen puolen tuntia.. =) Siis tarkoitan että pitäähän hoitajan käydä esim vessassa ym..

Uusimmat

Suosituimmat