Suunniteltu sektio tulossa. Entä jos synnytys käynnistyy aiemmin?

Vierailija

Kättärille menossa suunniteltuun parin vkon kuluu ja mieleen juolahti, jos synnytys käynnistyy aiemmin.

-Onko tietoa kellään miten siellä toimitaan, jos näin kävisi?

Eli kun ruokaa/juomaa ei saa moneen tuntiin syödä/juoda; miten leikkauksen kanssa tehdään? Odottelenko siellä? Kotona? Entä saako supistuksen estolääkkeitä vai mitä oikeasti tehdään?Jänskättää vaan, kun esikoinen syntyi, niin olin viidessä tunnissa 10 cm auki...että voipi edetä nopeammin tämä toinen, argh. Ja sektio on aivan ehdoton kohdalleni (ei mahdu alakautta).Toivottavasti jollain antaa kokemuksia kättäriltä :O)

Kommentit (8)

Vierailija

Mulla ei ole kokemusta Kättäristä, mutta toisesta HUSin sairaalasta. Sektio oli suunniteltu perjantaiksi mutta lapsivesi tuli tiistaina. Ei siinä muuta kuin sairaalaan ja odottelemaan sektioonpääsyä, itsellä meni odotteluun muutama tunti kun ei supistuksia ollut vielä kovin paljoa. Syönyt en ollut kun aamulla vesi meni kun nousin sängystä, joten siihen en osaa sanoa. Toisaalta ystäväni, joka oli raskausmyrkytyksen takia Naistenklinikalla, leikattiin yöllä vaikka hän oli syönyt ihan normaalisti iltapalat yms.

Vierailija

Voipi olla joo että soittelen kättärille, jotta saan tarkkaa tietoa. Ajattelin vain, josko täältä löytyisi apuja...Meikäläisestä ei ulos alakautta vauvaa tule :O(

Ed. synnytys päättyi 2,5 h ponnistuksen jälkeen hätäsektioon ja poika oli 2,8 kg...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat