Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ajattelet tällaisesta naisesta (olenko itse tiukkis??!) ?

Vierailija

Minulla on tuttava, joka tekee mm. seuraavia asioita:- pyyhkii lapsensa naaman tiskirätillä (ja nimenomaan sellaisella, jolla välillä on pyyhkäisty lattiaa ja joka välillä lojuu päivän tiskialtaassa rytyssä, kun ruoantähteet valutetaan päälle)- antaa 1,5-vuotiaan katsella joka päivä useamman lasten dvd-elokuvan- syöttää hedelmäsoseita/jogurttia suoraan purkista ja kun ei enää maistu, laittaa purkin takaisin jääkaappiin ja jatkaa taas samalla lailla syöttämistä seuraavina päivinä, kunnes purkki on tyhjäJa nämä siis vain joitakin esimerkkejä. Sanokaa nyt hyvät ihmiset, että kumpi meistä on omituinen. Olenko minä tiukkapipo, kun esim. tiskirättiä en käyttäisi koskaan kenenkään naaman pyyhkimiseen jne? enhän omaakaan naamaani pyyhi millään tiskirätillä, tosin sitä en tiedä, tekeekö tuttuni itse niin, pikkuisen kuitenkin epäilen.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

muuten tuossa nyt ei ole mitään kovin kummallista. Meilläkin vietetään elokuvapäiviä silloin tällöin ja jos lpsen purkista ei syö kukaan muu nii nsamahan se on, syökö siitä purkista suoraan vai lautaselta. Eikä se päivässä pahene.

Vierailija

Missään nimessä herkästi pilaantuva tuotetta, joka siis jogurttikin ilman muuta on koska vaatii kylmäsäilytystä, ei pitäisi jemmata avaamisen ja likaamisen jälkeen muutamaa tuntia kauempaa, koska jogurtti on erinomainen kasvualusta kaikenlaisille pöpöille - suusta, ilmasta, astioista, ysköksistä jne. tuleville mikrobeille.Hedelmäsose ei liene aivan yhtä herkkä tuote, vaikka sekin tulee avaamisen jälkeen säilyttää kylmässä ja säilyy silti vain muutamia vuorokausia. Likaaminen ja uudelleentarjoilu mahdollisesti useaan kertaan on järjen köyhyyttä. Puhumattakaan tiskirätillä kasvojen pyyhkimistä!! Huh! Missä tuollaisia mammoja kasvaa?Onko tuo nyt niin iso vaiva ottaa sopivaa annosta erilliseen kuppiin ja ottaa tarvittaessa lisää? Laiska mamma on se, joka ei tiskikoneiden aikana tuon vertaa vaivaudu!!!Eli ap minusta sinä et ole tiukkis. Tervejärkinen ja turhia riskejä kaihtava vain!!t. elintarvikevalvonnan ammattilainen

Vierailija

Lapset ei vaan ole koskaan sairastuneet mihinkään vakavaan " mahabakteeriin" , vaikka on syötetty suoraan purkista monena päivänä peräkkäin ja kasvotkin on joskus tullu pyyhyttyä tiskirättiin. Se kyllä vaihdetaan joka päivä, että en uskoisi siinä vielä ihan kamalasti pöpöjä kasvavan. Vrt. Useimpien av-mammojen todella kamalalta haisevat Wettexit.

Vierailija

suoraa, jos en juo kaikkia kerralla. Ällöttää sellainen pullo josta on juotu pullonsuusta ja laitettu jääkaappiin, en kyllä sellaista pysty juomaan, yöks!

Vierailija

Että purkista ei kuulu syödä suoraan, sillä sinne joutuu sylkeä, mikä alkaa kasvamaan bakteereita kaapissa!

Onko niin vaikeaa laittaa vaikka puolet lautaselle ja loput kaappiin?

Jos annan suoraan purkista niin loput lentää pois.

En tosissaan ole tiukkis vaan maalaisjärjellä ajatteleva, tämä homma on täysin selvää aina ollut.

Ja tiskirätillä naamaa, yäk!

Vierailija

En pyyhkisi naamaa tiskirätillä (hassua, mutta juuri tänään jostain syystä ajattelin sitä).

DVD:itä ei ole meidän 1,4v katsonut, mutta en pidä sitä ihan kamalana asiana jos vähän katsoo.

Purkista meilläkin syötetään soseet.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat