Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Monta näyttöä jouduitte pitämään teidän kämpässä ennen kuin meni kaupaksi?

Vierailija

Ja nyt tietysti kaikki asuntonsa ekalla näytöllä myyneet ilmoittautuu, mutta hakisin itselleni jotain realistista käsitystä siitä, mitä tässä myyntiprosessissa saattaa olla odotettavissa. Välittäjät kun nyt lupaa mitä lupaa. ;)

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Asunto voi olla niin haluttu, että siitä maksetaan heti ihan mitä vaan.Me myytiin edellinen asuntomme kahden näytön jälkeen, hintapyyntö oli 50 000 yli korkeimman arvion ja saatiin se. Arviot kävi tekemässä 15 välittäjää ja matalin hinta-arvio oli 160 000 alle se, millä me sen myimme.13

Vierailija

PUOLI VUOTTA meni että saatiin asunto kaupaksi... Ajateltiin ensin, että liian kova hinta, mutta lopulta ostaja maksoi vain 2000e pyyntiä pienemmän hinnan.

Marraskuussa -05 tuli asunto myyntiin ja toukokuussa -06 tehtiin kaupat. Kyllä oli odottavan aika pitkä, varsinkin kun avoerosta kyse ja samalla joutui maksamaan vanhasta vastikkeita ja uuden kämpän maksuja kanssa, niin teki jo taloudellisestikin tiukkaa. Eikä sekään ollut kivaa, että joutui jatkuvasti eksän kanssa käymään keskusteluja asuntoon liittyen. Kyllä oli helpotus suuri kun asunnolle löytyi ostaja!

Vierailija

Meillä oli v. 2005 syksyllä kämppä myynnissä, kaksi kuukautta meni kunnes tuli kaupat. Ei saatu yhtään tarjoustakaan alkuun, sitten vikalla viikolla tuli kaksi tarjousta, joista toisen hyväksyimme. Pyyntihinnasta jäätiin kolmisen tonnia, mikä oli vajaa 5%. Kävijöitä näytöissä oli ihan reippaasti joka viikko. Kämppä oli erikoinen kerrostalohuoneisto Pohjois-Helsingissä 60-luvulla rakennetussa taloyhtiössä (putkiremppaa ja sellaista tulollaan).Veljeni kaksion myynti kesti kolme kuukautta, sisareni myi kämppäänsä muistaakseni kolme tai jopa neljä kuukautta. Nämä molemmat oli viime kesänä. Hermoja se siis voi vaatia, ettei ihan epätoivoon vaivu.Onnea kauppoihin!

Vierailija

kahdella näytöllä, sitä edellinen asunto meni ennen näyttöä. Sitä edellistä myytiin lama-aikana ja myynti kesti neljä kuukautta.

Vierailija

että nykyinen asunto ja edellinen olivat kumpikin olleet _vuoden_ myynnissä ennen kuin me ostimme, tingimme kummallakin kerralla melkein 100 000 hinnasta.

Vierailija

Asunnoilla on tapana kulua esittelyissä ja ekassa näytössä on sellaista hurmaa, että saa helpommin pyytämänsä. Aika monet tarinat olen kuullut ja omista ostamistakin huomannut, että ensin pyydetään liikaa, sitten tulee tarjous alakanttiin, hylätään tarjous, lasketaan hintaa ja lopulta pitkän esittelyrumban jälkeen saadaan ehkä niukin naukin se, mitä aluksikin tarjottiin. Pahimmillaan jopa mennään alle sen kuten meidän nykyisessä asunnossa. Siitä oli tarjottu 3000 Euroa enemmän heti alussa, mutta eivät myyneet. Myöhemmin pyysivät sitä ensin tarjottua summaa, mutta me tarjottiin hiukan alle sen. Myivät 5kk:n väsyttävän esittelyn jälkeen. Ei ole muuten mitään helppoa esitellä asuntoaan jatkuvasti....

Vierailija

Kolme kertaa välittäjä kävi kiinnostuneiden kanssa ja kahdella kerralla siis oli se uusi ostaja mukana. Mutta meillä oli pieni kaksio Helsingin keskustassa myytävänä, niitä ei tarvitse kauaa myydä, meilläkin huonoin mahdollinen näyttökuukausi, joulukuu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat