karppi tulossa kylään, mitäs sille annetaan? kalanruokaa vai? ehdotuksia?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Ja jos on yötä, aamupalaksi munakas: kananmunia, kermaa, kinkkua/kalkkunaa/fetaa jneRaejuustoa, rahkaa, maustamatonta jogurttia, marjoja..Tuoreita kasviksia paljon..Jos on syömässä päiväruokaa teillä, niin ihan arkinen kaalikeittokin on kiva, kaalia, jauhelihaa, sipulia jne.. (itse rakastan sitä ainakin ;D )Tai sitten paistat jotain lihaa uunissa, vaikka kasviksia myös (lanttu, porkkana, sipuli jne), voit keittää myös erilaisia kaaleja (kukkakaali, parsakaali, ruusukaali) lisäkkeeksi vaikka paistetulle lihalle.. Tai tehdä kukkakaalesta ja koskenlaskijajuustosta muussia.. (no, kaikki eivät pidä kukkakaalesta).Mutta tosi kiva kun mietit jo etukäteen ja varaudut asiaan.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Eipä ole karpit tainneet kuulla sanontaa: Lahjahevosen suuhun ei katsota...
Karppiko se tässä kyseli, vai olisiko ollut huomaavainen ja vieraanvarainen emäntä??? Hanki sisälukutaito!

Vierailija

mitään kannibaaleja ole. Ainakaan useimmat.Karpeille ruokavalio on tosi tärkeä, muuten se kaunis läpikuultavan punainen väri haalistuu. Kannattaa kysyä asiantuntevasta lemmikkikaupasta.

Vierailija

no, voithan tarjota vaikka rahkaa (kermaa, rahkaa, mansikoita/mustikoita tms), ei sokeria lisänä.Tai sitten voit tarjota jotain salaattia (salaattia, kurkkua, tomaattia, oliiveja, fetaa jne).Kahvia, teetä, vettä..Hedelmiä.. Ainakin toiset karpit syövät niitä.Tärkeintä olisi varmaankin, ettet tuputa mitään pullaa/leipää/sokerista jne.tai voit laittaa voileipätarvikkeet: juustoa, kinkkuleikeittä, kurkkua, paprikaa, tomaattia tms. JA sanot että voi ottaa mitä haluaa, leipää ei ole pakko ottaa..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat