Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua, ura etenee yhtakkia kovalla vauhdilla, ja haluaisin toisaalta ottaa vastaan kaikki tarjotut haasteet, mutta jaksaminen pelottaa..

Vierailija

Olen pitkäaikaisesta masennuksesta toipuva, ja tarjotut haasteet toisaalta imartelevat ja ovat myös sisällöllisesti houkuttelevia, mutta uusi tilanne edellyttäisi, että olisi (taas) jaksettava tehdä pitkää päivää, jotta kaikesta selviytyisi.Uskallanko tarttua haasteisiin koittamalla unohtaa aikaisemman työuupumuksen ja masennuksen (ts. move on rohkeasti), vai pitäisikö edelleen varoa ottamasta liikaa harteilleen? Pelottaa, että romahdan uudelleen. Toisaalta tuntuu, etten halua jäädä " menneisyyteni vangiksi" , toisaalta varovaisesti eteneminen tuntuisi viisaaltakin itsensä säästämiseltä.Onko muita jotka ovat olleet samassa tilanteessa? Millaisia ratkaisuja olette tehneet ja millaisin tuntemuksin ja perusteluin (Itsellenne)?

Kommentit (3)

Vierailija

uudet haasteet paransivat tilannetta. Ehkä aiempi masennus johtui osaltaan umpikujasta, sairaasta työympäristöstä, huonommuuden tunteista, jne.Uudet haasteet, parempi asema ja palkka ja itsetunto, ja selkeästi hektinen työtahti pitävät minun virkeänä, outoa kyllä.

Vierailija

Haasteet voi tehdä hyvääkin, mutta on tärkeää pitää huoli siitä ettei väsy liikaa. Pystytkö ottamaan tarjotut haasteet vain osittain vastaan: useinhan työtehtävien laajuus on neuvottelukysymys.Uusimmat

Suosituimmat