AUTTAKAA!mistä 200e lainaa jos pikavippiä ei voi ottaa?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Kyllä he auttavat kun näkevät että hätä on oikeasti suuri. Toinen vaihtoehto on pyytää ruokakuponkeja niitä voivat antaa hädässä. Ei suuria summia, mutta auttaa vähän eteenpäin. Kysy myös diakoniatoimistosta, yleensä auttavat ruokakupongilla tms.. Kysy myös sossusta onko jossain " ruokakassien" jakelua tms..

Vierailija

Esim. mulla lojunut jo 6v hääpuku kaapissa - siitä saa ihan hyvän summan kun myy, entäs onko lapselta jäänyt esim. turvakaukalo pieneksi? Onko ylimääräiset rattaat? Jotakin muuta?

Vierailija

toimeentulotukea saan mutta en ole vielä saanut tässä kuussa koska vuokrasta pitää olla kuitti että se on maksettu ja siitä puuttuu vielä 110 e niin en voi viedä sitä sinne. =( ap

Vierailija

Vie ne panttikonttoriin. Myös esim. digikamera kelpaa, kannettava tietokone, antiikkiesineet jne. Nuorempana käytin tota keinoa useinkin (valitettavasti) - kun rahat oli loppu niin kaikki sopiva panttiin ja rahat sai heti käteen. Panttikuitti on voimassa 4kk eli sen jälkeen (tai aiemmin) pitää tavarat lunastaa pois (saatu hinta+korot) tai myyvät ne huutokaupalla. Voi maksaa myös pelkät korot ja saa taas 4kk maksuaikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat