Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi suurempi tuloinen , työtön vai vanhempainvapaalla oleva?

Vierailija

Eli mietin tässä tällaista asiaa. Eikö molemmat summat ole kiinteitä tuloista riippumatta vai kuinka? Kiitos vastauksista

Kommentit (7)

Vierailija

Kelalla kyllä osaavat laskea kannattaako nostaa työmarkkinatukea vai kotihoidontukea kun viet sinne tulotietonne. Kelasta ei voi nostaa kahta etuutta yhtä aikaa, mutta voisitteko tehdä niin että hakisitte kotihoidontuen miehenne nimellä? Silloin saattaisi mennä läpi että sinä nostat työmarkkinatukea ja miehesi palkan+kotihoidontukea.

Vierailija

Tulin opiskelijana raskaaksi ja ä-raha se minimi ja nyt jäämäässä vanhempainvapaalle, joka joku 350e/kk muistaakseni. Minkä mukaan saisin työttömyystukea, jos hakeudun työnhakijaksi enkä saa töitä? Kai ne tarjoo sitten Alan töitä, ettei tarvi soovta maisterina?

Vierailija

Muuten työmarkkinatukea joka n. 500e. Korjatkaa joku paremmin tietävä tarkat summat, mutta se pienenee miehen tulojen mukaan. Vanhempainvapaahan on pakko pitää, eli joko sinä tai miehesi on sillä oltava.

Vierailija

oon ollut vanhempainvapaalla (9kk) eli mikä sen jälkeen alkaa? Hoitovapaa? Eli mietin siis kumpana tienaisin enemmän hoitovapaalla vai työttömänä...

Uusimmat

Suosituimmat