Voiko lasta kehua liikaa?

Vierailija

Aiheuttaako sillä ongelmia lapselle vai kuuluuko lapsen tietää olevansa vanhemmilleen maailman ihanin ja erikoislaatuisin lapsi?

Kommentit (7)

Vierailija

Kohtuus siis kaikessa, mutta paljon niitä lapsia on syytä kuitenkin kehua, mutta tosiaan ehkä painottaa sitä, kuinka ihana ja rakas lapsi on ja muuten kehua enemmän aiheesta. Kehuu kauniista käytöksestä ja hyvästä yrityksestä, kun on vähänkin aihetta, mutta jättää vähän pienemmille kierroksille varsinaisen jostain taidosta kehumisen, jopa silloinkin kun aihetta olisi.

Vierailija

on ihan eria sia kehua ja kannustaa ja rakastaa kuin valehdella.Tällä tarkoitan sitä, että jos lapsi/nuori ei osaa jotain asiaa (esim laulaminen), niin hänelle ei tarvitse sanoa, että hän on maailman paras laulaja. Lähinnä tuosta idolsista tullut mieleen...

Vierailija

Esimerkiksi jos lapsi laulaa ihan pieleen, ei kannata kehua, että oletpa sinä mahtava laulaja. Ihanaksi saa kehua vaikka kuinka paljon, sillä se on ainakin vanhempien mielestä toivottavasti aina totta :)

Vierailija

Kehua pitää silloin kun on syytä, kannustaa voi aina. Esim. jos lapsi on saanut koulussa kokeista huonon numeron, voi aina kannustaa että nythän sulla on oiva tilaisuus ensi kerralla tehdä paremmin. Tai jos lapsi on omasta mielestään täysin kelvoton ja huono ja haluaisi vain kuolla pois, lasta täytyy kannustaa ja tsempata ja sanoa, että on ihan ok tuntea välillä noinkin. Eli lapsi täytyy hyväksyä sellaisena kuin hän on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat