4,5 vuotias poika, 122,2 cm pitkä ja painaa 33 kg.

Vierailija

Miten saisin poikaa hoikemmaksi? Samaa ruokaa syö kun siskonsa joka on hyvin normaalirakenteinen ennemminkin laiheliini.

ehkäpä poika vaan rotevarakenteinen, vaikka pullero onkin nyt.

Kommentit (14)

Vierailija


Varmista, ettei kyse sairaudesta.

Terveellisiin ruokailutottumuksiin saat apua ravitsemusneuvojalta. Jos ootte tarkistanut pojan ruokavalioa vasta äskettäin, ehkä muutokset eivät vielä näy.t eräs, jonka poika on myös 4,5 v

pituus 99 senttiä ja paino 14 800 g

eli ei ihan keskivertoa täälläkään ;)

Vierailija

Muutoin herkkuja vähemmäksi. Normaalia perusruokaa mutta vähärasvaisempaa. Paljon kasviksia yms kevyttä välipaloiksi. Mitään " laihdutusta" ei omin päin saa aloittaa. Kysyää neuolasta ohjeita ja jatkoja.Meillä 4v poika 106cm ja 16 kg. 6v poika 119cm ja 19kg. Hoikkia poikia. Vanhemalla on ongelma toisin päin. Ei kevyttuotteita koska on " liian" laiha....

Vierailija

salaatteja, kasviksia ja muuta ruokaa, mutta leivät ja herkut pois. Jos ei tereveydellistä syytä löydy, täytyy vaan oppia syömään kevyemmin. Ei mehuja, limsoja ja karkkeja kuin vain poikkeustapauksissa. Vesi on normaali janojuoma lapselle.

Vierailija

Todennäköisesti nuo herkut maistuu pikkuisen liikaa, jos ei muuten herkut pysy kohtuudessa, niin ette osta kotiin niitä lainkaan. Ja sehän on YKSI herkuttelupäivä viikossa, eikö niin?

Vierailija

Myös meillä taistellaan saman ongelman kanssa. Lapsemme on tosin vähän vanhempi. Jo sillä pääsee alkuun, ettei tosiaan osta niitä herkkuja kotiin, lapsesi on vielä niin pieni, että paljon on vielä tehtävissä. Annoskokoa voit ehkä vaivihkaa hieman pienentää ja koittaa tosiaan lisätä sitä liikuntaa.Ja keskity vahvistamaan lapsesi itsetuntoa, noita huutelijoita mitä tässäkin ketjussa on löytyy maailma pullollaan. Varsinkin lapsissa. Ne on varmaan niitä nro 6 lapsia (sori jos menne ohi, en jaksa tarkistaa)joilla mättää muut asiat. Mielummin otan kuitenkin sen läskin vatsaani kuin pääkoppani sisään. On kiva kauhistella eikö niin, siitä tulee niin hyvä mieli itselle.Voimaa sinulle ap. Lapsesi on paljon muutakin kuin pyöreä!

Vierailija

Ja meitä tarkkaillaan painon takia. Johtuu tosin kortisonilääkityksestä, joka turvottaa ja lisää ruokahalua. Lapsi kävelee joka arkipäivä 4 km, siihen tarhan ulkoilut päälle ja ruoka on tavallista kotiruokaa. Olen tyytyväinen siihen, että paino pysynyt samana jo vuoden, vaikka pituutta on tullut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat