luonnollinen progesteroni voide? kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

mina taas taalla vaivaan kysymyksillani...hih.

nyt tuli siis hoidoissa tauko leikkauksesta palautumisen takia. olen nyt sita mielta etta tarttisin progesteronia loppukierrosta. kattelin vanhoja lampo kayria ja luteaali vaihe oli aina 9-10!!!!!!

mutta en siis saa mitaan laakkeita kun vasta inssiin mennessa, maalis-huhtikuussa. luin luonnollisesta progesteronvoiteesta...onko kellaan mitaa tietoa? voiko/uskaltaako sita kayttaa? onko siita mitaan apua? tai haittaa? miten ja milloin sita kaytetaan?

mulla kun nakojaan ilman piikkeja myos munikset kasvaa heikonlaisesti, niin voisko moista rasvaa kayttaa ollenkaan kierron alussa?

ja viela yksi: onko kukaan ottanu clomeja ilman ultria? teksi mieli olla vahan tuhma ja napsasta ens kierrossa parit clomit, uskallanko?

KIITOS!!!!!!!!

annu

Kommentit (3)

Vierailija

en ole kuullutkaan..mutta, neuvoisin, että jos lääkärit on antaneet jonkun aikamäärän, että milloin hoitoja suositellaan jatkettavaksi, niin, noudata sitä.älä lähde ominpäin urheilemaan noilla hormoonijutuilla, ja toi voide-asiakin varmaan selviää sieltä lääkäristä, jos soitat ja kysyt..-ennis-

Vierailija

olet varmaan oikeessa. ei noilla ylimaaraisilla piikeilla ja clomeilla varmaan kannata lahtea leikkimaan. on vaan niin malttamaton kun joutu odottamaan sita kontrollikayntia maaliskuulle. parasta kai vaan rauhottua. ajattelin vaan etta nainkohan pienesta buustista olis haittaa...mutta onko riskinoton arvosta. eipa kait.

kiitos avusta!

Vierailija

miten en itsekään meinannut kestää nahoissani, jos oli joku hoitotauko..

oikeastaan tauot hoidoissa on melkeinpä olleet rankempia sietää, kuin hoitokierrot piikkeineen ja ultrineen (meillä ultra/lääkärikäynti aina 140km/reissu) ja punktioineen ja kaiken maailman sorkkimisineen ja aikatauluineen.itseasiassa, meillä piti olla vuoden tauko alkaen tammikuussa 2006, syystä että pääsin haluamalleni kurssille, ja, koska mulla kävi pata aivan liian kuumana niiden hoitojen kanssa..

ei mitään muuta mahtunut ajatusmaailmaan perhe-elämän lisäksi, kuin hoidot, aikataulut ja aina vähissä olevat rahat, ja millä seuraavan hoitokierroksen rahoittaisi..no joo, taukoa kesti ihan kuukausi vai puolitoista, ja inssit vaihtui IVF:ään.. julkisella hoidettiin, ja lyhyellä kaavalla ehdittiin IVF tehdä ennen lapsettomuuspolin kesälomaa.tuoresiirrosta tuli sitten vajaan viikon kestänyt raskaus, ja muutama tuttu sanoikin jo, että nyt painat jo jarrua, tai kilahdat kohta kokonaan..julkinen oli jo lomalla, loput alkiot yksityisen klinikan pakkasessa..eipä vaan, siihen alkaneeseen kiertoon tehtiin just ennen yksityisen klinikan kesälomaa PAS, pakkanen meni tyhjäksi, ja parin kk:n " pakkoloma" olisi edessä ennen kuin julkinen avaisi ovensa syyskuussa, ja IVF-hoito jatkuisi sitten siellä..nyt meidän perheeseen odotetaan toista lasta siitä PAS:ista =)mutta, malttia, malttia.. lääkärin ohjeita kannattaa noudattaa.-ennis- ja sintti rv38+3

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat