Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Timberlandin ja Eccon kenkiä netistä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olisiko jollakin tietoa siitä, mistä kyseisiä kenkiä saisi tilattua? Tilaan mieluiten Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Englannista, mutta en mielelläni Usasta.

Kommentit (12)

Vierailija

Sattuisiko sinulla olemaan anonyymia sp-osoitetta, jos nuo koot käyvät yksiin teidän kenkien kanssa? Missä päin Suomea asustelette?

Vierailija

Etsin tällä hetkellä goretex -kenkiä kevääksi, mutta en oikein tiedä, mistä paikoista etsiä. Muidenkin merkkien goretex-kengät käyvät, kunhan vain olisivat hyvät kengät. Aikaa kauppojen ravaamiseen ei oikein olisi, mutta tytöt tarvitsevat kengät...

Vierailija

Minkäkokoisia kenkiä haet, meillä on muutamat Timberlandin välikausi goret (käyttämättömät) jotka ostin meidän tytölle, mutta ovat vaan jääneet käyttämättä kenkä paljouden takia =)

Vierailija

onko nuo teidän kengät selkeästi tytön kenkiä vai sopisiko pojallekkin, minä voisin olla kiinnostunut 25koon kengistä jos olisivat pojalle soveltuvat :)

Vierailija

jos noista olisit luopumassa niin laitappa postia :) Jos sulla on mahdollisuutta laittaa vaikka vielä kuvaa ja pohjan sisämitta. Voisin olla erittäin kiinnostunut, meilläpäin kun tämä kenkä valikoima ei todella ole kovin kaksista :/idaanton@suomi24.fi

Uusimmat

Suosituimmat