saako rintoja mitenkään suurenemaan muuta kuin silikonilla?

Vierailija

Auttaako rintalihasten harjoittaminen vai kutistuvatko entisestään?

Kommentit (8)

Vierailija

takuulla toimii:Ota kolme eriväristä marjaa, kolme eriväristä kukkaa, mustan kissan häntätupsu, imettävän koiraemon kyyneliä ja kukon siipisulka.Sulje tiiviiseen lampaannahkapussukkaan, pidä kolme yötä tyynysi alla. Täydenkuun yönä mene viiden tien risteykseen ja pyörähdä kolme kertaa myötä- ja vastapäivään. Puristele rintojasi samalla. Levitä lampaannahkapussukan sisältö risteyksen keskelle. Tulokset näkyvät välittömästi.

Vierailija

auttaa. Treenaat vaan kunnon isoilla painoilla ja pidät toistot pieninä, eli alle 10. Treenaat sitten tosissas, semmonen tyypillinen "naismainen vemputus" on yhtä tyhjän kanssa.Kyllä se tisseihin antaa hieman kokoa ja erityisesti ryhtiä. Myös koko rintakehä muotoutuu paremmaksi.Ei oo naiset tainneet käydä salilla kunnolla treenaamassa, kun eivät tiedä.

T: 3

Vierailija

hinkkaa monta kertaa päivässä oikein kunnolla. Muista ostaa suurpakkauksia, sillä paperissa ei kannata säästää.Meillä se on ainakin tehonnut vaimon perseeseen.

Lainaus:

Auttaako rintalihasten harjoittaminen vai kutistuvatko entisestään?

Vierailija

alipaineella toimivalla brava-systeemillä pääsin tuskin aa:sta nippa nappa a:han, mutta hoito kestää kauan ja maksaa aika lailla...katso www. brava. fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat